Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO PAPARAZZI / Pe internet este bombă sexy, dar în realitate este mămică model! Soția lui Sonny Flame îi face toate poftele fiicei sale! Cum a fost surprinsă Lena

Publicat:

Cand vine vorba de fiica ei, Lena nu mai sta deloc pe ganduri! Soția lui a demonstrat ca este o mamica model! Stai sa vezi imaginile de senzație surprinse de catre paparazzii Spynews.ro, cu diva sexy și micuța!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce facea Silvia Chifiriuc in timp ce Petre Roman dadea cu subsemnatul in fata procurorilor! Unde a fost surprinsa soția fostului premier / PAPARAZZI

22:50, 25.04.2024 - In timp ce Petre Roman dadea cu subsemnatul, Silvia Chifiriuc a stat departe de scandalul momentului! Fostul premier a fost audiat astazi, iar in timp ce era fața in fața cu procurorii, soția lui a ales sa nu se lase afectata de ceea ce se intampla! Iata unde au filmat-o paparazzii Spynews.ro!

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Raluca Ropotan, o mama model. Soția lui Adrian Ropotan nu iși scapa fiul din ochi nici macar o clipa. Ii face toate poftele copilului / PAPARAZZI

22:55, 11.04.2024 - Adrian și Raluca Ropotan formeaza un cuplu de ani buni și au impreuna un fiu. Vedeta este o apariție ca de fiecare data și se pare ca nu iși scapa fiul din ochi nici macar o clipa. Cum a fost surprinsa alaturi de baiețelul ei.

Un britanic și-a omorat soția și a taiat-o in 224 de bucați. A cautat pe internet cum sa scape de cadavru

21:05, 08.04.2024 - Nicholas Metson, in varsta de 28 de ani, din Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viața, dupa ce și-a ucis soția in luna martie a anului trecut. El a recunoscut ca a injunghiat-o pe femeie de patru ori inainte de a-i taia trupul in bucațele, relateza Sky News. 

De nu i-a dat niciodata medicamente, Denisa Filcea, fiicei ei! Ce fel de mamica este soția lui Flick

22:50, 05.04.2024 - Denisa Filcea vorbește despre ce fel de mamica este, dar ne spune și de ce nu i-a dat niciodata medicamente fiicei sale. Ce nu ii lipsește niciodata influenceriței, din geanta și cum se pregatește de vacanțele cu cea mica.

Culisele din spatele fotografiei postate de soția lui Dani Alves » Cine a insistat sa apara pe Internet

14:10, 02.04.2024 - Joana Sainz (31 de ani), soția lui Dani Alves, a pus punct speculațiilor și a postat o fotografie pe rețelele de socializare prin care a lasat de ințeles faptul ca inca formeaza un cuplu cu fostul fotbalist, in ciuda situației prin care trece brazilianul. Marți s-a aflat cine și-a dorit ca aceasta imagine…

Cum iși sarbatorește Gheorghe Hagi ziua de naștere. Marilena, soția "Regelui", surprinsa alaturi de antrenorul roman / FOTO

21:40, 05.02.2024 - Astazi este ziua unui mare fotbalist roman! Gheorghe Hagi iși sarbatorește ziua de naștere. Și cum iși putea petrece antrenorul de la Farul Constanța ziua in cel mai frumos mod decat pe terenul de fotbal. Nici soția lui, Marilena, nu a lipsit de la aceasta partida importanta pentru "Rege"!


Ce parere ai despre aceasta stire?