Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO PAPARAZZI / Ai grijă cu cine te întâlnești, că s-ar putea să o pățești! Cum a fost surprinsă Amna în toiul zilei, fără să țină cont de nimic!

Publicat:

Pandemia de coronavirus ține oamenii departe, iar in cazul in care e nevoie sa se vada, aceștia trebuie sa fie protejați astfel incat sa nu exista riscul raspandirii virusului. Ei bine, se pare ca Amna a fost pusa intr-un mare pericol chiar de catre un prieten de-al sau, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau marturie!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Nastase are grija de sanatatea și confortul lui și al celor din jur. Unde și cum a fost surprins fostul politician / PAPARAZZI

22:51, 16.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imagini rare cu Adrian Nastase. Cadrele filmate sunt dovada clara ca fostul Prim Ministru al Romaniei are grija de sanatatea și confortul lui, dar și al celor din jur.

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Monica Birladeanu știe sa se rasfețe in orice moment! Cat de multa grija are actrița de felul in care arata / PAPARAZZI

22:45, 08.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, au avut-o in vizor pe Monica Birladeanu. Actrița demonstreaza ca are mereu grija de ea și se pune pe primul loc in fiecare moment. In timpul sau liber a mers sa se rasfețe la un salon in Capitala!

Adriana Antoni este mereu tratata ca o adevarata lady. Cum a fost surprinsa marea artista de paparazzi Spynews.ro / PAPARAZZI

23:35, 23.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania și le surprind in momente inedite. Adriana Antoni este tratata ca o adevarata lady, indiferent de locul in care se afla.

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfatuiți sa aiba grija de sufletul lor

06:45, 19.03.2024 - Horoscopul zilei de 20 martie 2024 spune ca Berbecii sunt sfatuiți sa aiba grija de sufletul lor și sa se bucure de starea de bine. Nativii acestei zodii au astrele e partea lor, iar Luna in Rac le activeaza casa familiei. Gemenii sunt sfatuiți sa aiba mai multa grija de inima lor. Chiar daca…

O primarie din Botoșani și-a inchis activitatea in toiul zilei! Angajații au plecat la petrecerea unei secretare

16:31, 02.02.2024 - Situația neobișnuita a avut loc la primaria din comuna Broscauți și a starnit nemulțumire și intrebari in randul locuitorilor, mai ales ca nu exista nicio sarbatoare legala care sa justifice inchiderea.Instituția in cauza și-a suspendat activitatea de la ora 14:00 intr-o zi activa, in mod normal, pentru…

Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2024. Racii sunt sfatuiți sa aiba grija cu cheltuielile

06:20, 29.01.2024 - Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2024. Racii sunt sfatuiți sa aiba grija cu cheltuielileHoroscopul zilei de 30 ianuarie 2024 spune ca nativii Rac trebuie sa fie foarte atenți cu cheltuielile in perioada care urmeaza. Situația lor financiara nu arata foarte bine, de aceea achizițiile trebuie facute…

Ghicitoarea zilei: „Cate luni pe an au 28 de zile?”. Nu mulți știu raspunsul

10:25, 23.01.2024 - Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit ghicitoarea zilei, dar și alte ghicitori pe care sa le impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta. Nu mulți știu raspunsul.


Ce parere ai despre aceasta stire?