Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO/ Oportunitate exclusivă! Start vânzări în Safatwo – un nou complex rezidențial incomparabil în Dubai

Publicat:

Cu o amplasare ultracentrala, cu priveliște iconica la Burj al Arab și inconjurat de natura, Safatwo impresioneaza cu o construcție futurista de lux. Complexul are parc in preajma, gradina zoo și ploaie artificiala la inalțimea etajului 85! Va prezentam apartamente de tip studio, cu 1 sau 2 camere ce au propriul mini parc la terasa și care poate fi procurat in rate pe 5 ani. Prima rata pornește de la 38 000 euro. Indraznește sa investești intr-un proiect unic și exclusiv! Mai mult, aveți posibilitatea sa-l oferiți in chirie la minim 25-30 de mii de euro anual, sau sa il revindeți cu un randament…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Procesele nu se mai termina pentru Marian Aliuța! Cu ce se confrunta fostul fotbalist dupa ce a construit un complex rezidențial

22:50, 29.03.2024 - Procesele nu se mai termina pentru fostul mare fotbalist Marian Aliuța. Complexul rezidențial pe care acesta l-a construit l-a adus atat pe el cat și pe soția lui, Gabriela, in fața magistraților. Cu ce probleme se confrunta.

In Ansamblul rezidențial “ Genial “- apartament de lux destinat inchirierii

08:16, 28.03.2024 -   Oportunitate imobiliara. In Ploiesti,  in zona Nord- Ansamblul rezidențial „Genial”, este destinat  inchirierii un apartament de lux, complet mobilat și dotat cu aparate electrocasnice, suprafata 76 mp, trei camere decomandate,  bucatarie, hol, doua bai,  doua balcoane, centrala termica proprie, incalzire…

Guvernul investește in stadioane. In acest moment sunt in plan 7 arene moderne, cu diverse termene de construcție

07:05, 22.03.2024 - Guvernul a aprobat un nou stadion pentru Dinamo, care va costa 172 de milioane de euro. Este cel mai scump proiect de acest fel de la Arena Naționala. Complexul sportiv va fi construit pe vechea baza a clubului. Se pastreaza tradiția, dar statul ar fi putut economisi sume importante daca se gandea la…

Sorana Cirstea vs Jasmine Paolini - Ora de start și cine transmite meciul din semifinalele WTA Dubai

08:45, 23.02.2024 - Sorana Cirstea și Jasmine Paolini se intalnesc vineri in semifinalele turneului „WTA 1000” de la Dubai, iar sportiva din Romania are nevoie de o victorie pentru a bifa cea mai buna clasare a carierei: locul 15 in ierarhia mondiala.

Sorana Cirstea vs Marketa Vondrousova - Ora de start și cine transmite partida din sferturile WTA Dubai

08:40, 22.02.2024 - Sorana Cirstea și-a egalat cea mai buna clasare din cariera, iar joi va incerca sa obțina noi puncte in ierarhia mondiala. Sportiva noastra o va intalni pe Marketa Vondrousova (campioana en-titre de la Wimbledon) in sferturile turneului „WTA 1000” de la Dubai.

TURNEU DE TENIS Sorana s-a calificat in optimi la Dubai

15:05, 21.02.2024 - Sorana Cirstea va fi prezenta in optimile de finala alte turneului WTA Dubai, dupa succesul obținut in fața rusoaicei Veronika Kudermetova. The post TURNEU DE TENIS Sorana s-a calificat in optimi la Dubai first appeared on Informatia Zilei .

WTA Dubai: Sorana Cirstea vs Donna Vekic - Ora de start și cine transmite meciul din optimi

10:05, 21.02.2024 - Sorana Cirstea a obținut victorii in fața unor jucatoare importante in ultima perioada, iar sportiva noastra va juca in optimile turneului „WTA 1000” de la Dubai cu Donna Vekic (locul 31 mondial).

Cat costa o casa in complexul rezidențial al fiicei lui Gigi Becali, Alexandra. Preturile nu sunt pentru oricine

09:10, 19.02.2024 - Afacerile lui Gigi Becali, latifundiarul din Pipera, merg cat se poate de bine. Inca din perioada pandemiei, Becali a reușit sa dezvolte noi proiecte imobiliare, dar de care astazi se ocupa fiica sa, Alexandra și soțu acesteia.


Ce parere ai despre aceasta stire?