Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO – O româncă și-a cumpărat casă în Belgia – Reacția tinerei când descoperă ce vecini are – Clipul a devenit viral

Publicat:

O tanara a fost filmata de prieteni in momentul in care afla ce vecini va urma sa aiba la casa pe care a cumparat-o in Belgia, reacția ei este geniala in momentul in care privește peste gardul proprietații,  relateaza ro-viral.video .Cu toate astea, internauții care au vizionat clipul au lasat o mulțime de comentarii pozitive prin care o incurajeaza pe tanara, insirand o mulțime de avantaje pe care le are cu asemenea vecini.Daca sunteți și voi curioși sa aflați ce vecini are, vizionați clipurile care au devenit virale, mai jos in cadrul articolului:  

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ana Baniciu și-a angajat bona pentru bebeluș: „Costa… dar nu e romanca”. Artista va naște in iunie

11:05, 17.04.2024 - Ana Baniciu va naște in aproximativ 7 saptamani și a ales deja bona pentru bebeluș. Cantareața a semnat contractul cu femeie, in varsta de 40 de ani, din Filipine.Cu doar cateva saptamani inainte de momentul mult așteptat al nașterii, Ana Baniciu se pregatește intens pentru a-și intampina bebelușul…

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Imagini cu Antonia in rochie de mireasa. Reacția fanilor a venit imediat dupa ce artista a facut totul public. „Vai, ce m-am distrat”

09:30, 23.03.2024 - Antonia și Alex Velea și-au luat prin surprindere fanii, dupa ce au publicat imagini cu ei in mire și mireasa. Momentul a fost filmat și face parte din videoclipul piesei lansate de Puya și artista. Ea a transmis și un mesaj, iar admiratorii i-au felicitat pentru idee.Antonia a lansat o noua melodie…

Andreea Rabciuc, romanca disparuta in Italia și gasita dupa doi ani, a fost inmormantata. O mulțime de prieteni au condus-o pe ultimul drum

10:56, 21.03.2024 - Andreea Rabciuc a fost inmromantata in urma cu o zi, in Italia, la doua luni dupa ce a fost gasita fara suflare intr-o cabana din Ancona. Tanara a fost data disparuta din de doi ani, iar ramașițele ei au fost gasite in apropierea unei ferme. In 20 martie, o mulțime de oameni au condus-o pe ultimul drum.

GSP: Reacția lui CTP dupa prestația Simonei Halep și scandalul izbucnit aseara: „«Tractorista» Wozniacki"

12:30, 20.03.2024 - Cristian Tudor Popescu a reacționat in aceasta dimineața dupa revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis. Romanca a pierdut in turul 1 la Miami, in primul meci dupa 17 luni, scor 6-1, 4-6, 3-6 cu Paula Badosa (26 de ani, locul 73 WTA).

Patrick Mouratoglou și Serena Williams, din nou impreuna? » Clipul postat de antrenor, la scurt timp dupa ce Simona Halep a pus-o la punct pe americanca

12:05, 10.03.2024 - Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, a avut o postare „discreta” pe rețelele de socializare, la scurt timp dupa ce romanca a pus-o la punct pe Serena Williams. Imediat dupa aflarea veștii venite de la TAS, in urma careia suspendarea Simonei a fost scurtata de la 4 ani la doar 9 luni,…

Tragedia din Kansas City, soldata cu un mort și 22 de raniți, a pornit de la o cearta. Momentul in care un suspect e prins de mulțime

21:55, 15.02.2024 - Atacul armat din Kansas City, soldat cu un mort si 22 de raniti la parada echipei Chiefs, invingatoare in Super Bowl, a pornit de la un „diferend intre mai multe persoane”, potrivit poliției.

Reacția lui Alex Velea dupa ce s-a vehiculat ca a fost martor la omorul de la Padina: „In momentul incidentului eu nu eram acolo”

14:46, 15.02.2024 - Cantaretul Alex Velea a explicat, joi, intr-o postare pe Instagram, ca nu a fost martor la omorul de la hotelul din Padina si sustine ca a fost discreditat in mass media care a publicat articole despre implicarea lui in acel eveniment.


Ce parere ai despre aceasta stire?