Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. O cunoscută artistă, sărut fierbinte cu un misterios bărbat! Imaginile au ajuns virale pe net!

Publicat:

Astea sunt imaginile momentului! O cunoscuta artista se saruta cu foc cu un barbat misterios. Imaginile au ajuns virale pe net! Mellina, artista ce s-a facut remarcata in 2014 cu hit-ul „Poza de album” in colaborare cu Vescan, apare in ipostaze incendiare alaturi de un tanar sexy și misterios. Cei doi se imbrațișeaza, se saruta cu foc, insa totul face parte din scenariul noului sau clip, “Sper ca ți-e bine”! Cunoscuta cantareața și-a pus in aplicare viziunea despre trairile sale și spera sa reușeasca sa vindece inimile frante prin mesajul pe care il transmite. “Sper ca ți-e bine” este piesa care…

Citeste articolul mai departe pe heynews.ro…  

Sursa articol: heynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Salagean are un nou iubit? Fosta soție a lui Alex Bodi, ipostaze romantice alaturi de un barbat misterios / FOTO

13:25, 23.02.2024 - Iulia Salagean ar fi intr-o noua relație! Fosta soție a lui Alex Bodi și-a pus fanii pe jar, dupa ce a lasat sa se ințeleaga ca ar avea un nou iubit. Make-up artistul nu a confirmat acest lucru, dar imaginile vorbesc de la sine!

Bianca Dragușanu, in ipostaze tandre cu un barbat misterios. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana / FOTO

11:05, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și-a pus fanii pe jar, dupa ce s-a afișat in ipostaze tandre cu un barbat, al carui chip a dorit sa nu il dezvaluie. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana și a postat imaginile pe Instagram.

Femeie talharita, la Aiud. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

11:45, 02.02.2024 - La data de 1 februarie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au identificat un barbat de 28 de ani, din comuna Chinteni, județul Cluj, care locuiește fara forme legale in municipiul Aiud, ca persoana banuita de savarșirea infracțiunii de talharie. In sarcina…

Barbat de 60 de ani gasit carbonizat intr-un incendiu izbucnit in propria locuința

10:15, 01.02.2024 - Barbat de 60 de ani gasit carbonizat intr-un incendiu izbucnit in propria locuințaUn barbat de 60 de ani din judetul Galati a murit carbonizat, miercuri noapte, intr-un incendiu izbucnit in propria casa, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati, potrivit Agerpres. Militarii…

Romanca de 17 ani data disparuta, vazuta in compania unui barbat misterios, intr-o gara din Anglia. Poliția spune ca este „ingrijorata”

11:31, 31.01.2024 - Poliția britanica este in alerta și a declanșat o acțiune ampla pentru gasirea unei adolescente romance, in varsta de 17 ani, data disparuta de acasa, care a fost vazuta ultima data in compania unui barbat misterios pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere.

Zodiile feminine si horoscopul dragostei pentru februarie 2024. Un barbat misterios va schimba viata nativilor Fecioara

11:16, 31.01.2024 - Horoscop special pentru luna februarie. Este luna iubirii, in care celebram sentimentele puternice, ideea de cuplu și de familie. Astrologii au dezvaluit ce le așteapta pe femei și care sunt reușitele de care vor avea parte in plan sentimental. Un barbat misterios va schimba viata nativilor Fecioara.…

„Va scriu de la Urgența”. Mellina, postarea cu care și-a ingrijorat fanii! Ce se intampla cu artista / FOTO

08:50, 25.01.2024 - Mellina și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe rețelele sociale. Cunoscuta cantareața a ajuns, de urgența, la spital. Iata cu ce probleme se confrunta artista și ce mesaj a transmis, in urma cu puțin timp, pe Instagram!

Imagini virale cu un barbat fara picioare din Fagaraș. Imobilizat in scaunul cu rotile, curața zapada de pe mașinile vecinilor. „Ne lasa fara cuvinte”

20:10, 21.01.2024 - Continue reading Imagini virale cu un barbat fara picioare din Fagaraș. Imobilizat in scaunul cu rotile, curața zapada de pe mașinile vecinilor. „Ne lasa fara cuvinte” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?