Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO – Mica Oprea, doamna de fier a administrației din Bistrița. „Numai pompier n-am fost, în rest, le-am făcut pe toate. Am rezolvat tot ce s-a putut rezolva”

Publicat:

, considerata „doamna de fier” a administrației in Bistrița-Nasaud, este una dintre puținele femei care se poate lauda cu nu mai puțin de 35 de ani de experiența in administrație. A fost inclusiv subprefect, consilier guvernamental și secretar general al județului.  A ajuns la Bistrița in 1982. Atunci și-a facut stagiatura la Consiliul Popular Județean – cum se numea atunci instituția, dupa care a lucrat ca secretar in Primaria Bistrița. Imaginea unui om de temut, greu abordabil și infricoșator Invitata in studioul Bistrițeanul Live, a povestit cum a ajuns sa lucreze in administrație…

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO: Municipalitatea botoșaneana o obținut un nou premiu la Gala Smart City Industry Awards (SCIR)

09:50, 10.04.2024 - FOTO: Municipalitatea botoșaneana o obținut un nou premiu la Gala Smart City Industry Awards (SCIR) Municipalitatea botoșaneana o obținut un nou premiu la Gala Smart City Industry Awards (SCIR), organizat saptamana trecuta de Asociația Romana Smart City (ARSC), la București. Distincția dobandita la…

Culmea! Firma care a amplasat panourile cu Lazany in Bistrița a primit okey-ul pentru astfel de panouri in Singeorz-Bai și Nasaud

17:35, 04.04.2024 - Președintele PSD Bistrița, Daniel Suciu a precizat intr-o conferința de presa faptul ca partidul a apelat la o firma care a amplasat panourile cu candidatul Gabriel Lazany in Bistrița. Aceeași firma, careia i s-a cerut sa dea jos panourile cu Lazany, a primit okey-ul de la primariile Singeorz-Bai și…

Academicianul Nicolae Manolescu va fi inmormantat marți, 26 martie, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea

23:35, 25.03.2024 - Uniunea Scriitorilor din Romania a anunțat ca inhumarea trupului neinsuflețit al marelui critic literar Nicolae Manolescu va avea loc marti, 26 martie, de la orele 12:30, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea. “Uniunea Scriitorilor va pune la dispozitie celor (din București – n.r.) care doresc…

Patru elevi reprezinta Neamțul la Olimpiada Naționala de Lingvistica

12:46, 24.03.2024 - Olimpiada Naționala de Lingvistica „Solomon Marcus” destinata elevilor de gimnaziu și liceu va avea loc la Ploiești, in județul Prahova, in perioada 5-7 aprilie. Din județul Neamț vor face parte din lotul de la naționala patru elevi care au obținut locul I la etapa județeana: Maria V. Alexa, clasa a…

A murit Nicolae Manolescu. Uniunea Scriitorilor: „Cultura romana sufera o grea, ireparabila pierdere”

09:55, 24.03.2024 - Criticul literar Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor , a murit sambata, a scris pe Facebook, Mircea Mihaeș, un apropiat al omului de cultura. Nicolae Manolescu avea 84 de ani și fusese internat la Spitalul Elias. „S-a stins din viața Nicolae Manolescu, cel mai important critic și istoric…

Se vede ”fum alb” la Coaliție. Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul pentru Capitala

12:25, 18.03.2024 - Potrivit surselor Antena 3 CNN, candidatul comun pentru Primaria Capitalei va fi medicul  Catalin Cirstoiu , directorul Spitalului Universitar.  Liderii coaliției ar fi intarziat decizia pentru ca iși doresc sa puna la punct și un program politic și administrativ și sa creeze și o echipa in spatele…

„Literatura le da morților o voce și ii face sa cante” Ariane von Graffenried, invitata Festivalului Internațional de Literatura de la Odesa, ediția 2024

21:40, 22.02.2024 - Pe 22 februarie debuteaza cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Literatura de la Odesa, gazduita la București, la sediul Goethe-Institut (Calea Dorobanți 32). Proiect indragit și urmarit de iubitorii de literatura, Festivalul se bucura de o

Proiect de știința participativa pentru elevi, profesori, voluntari și comunitațile locale din Geoparc

13:25, 29.01.2024 - Calitatea surselor alternative de apa (ex. fantani, izvoare) de pe teritoriul Geoparcului Internațional UNESCO Țara Hațegului și in ce masura consumul apei are impact asupra schimbarilor climatice și a calitații vieții noastre vor fi analizate in cadrul unui proiect de știința participativa (citizen…


Ce parere ai despre aceasta stire?