Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Klaus Iohannis anunță că, în București, elevii vor merge la școală: 'Se încadrează în scenariul verde'

Publicat:

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, intr-o declarație de presa de la , despre inceperea școlii in București.

"Bucureștiul se incadreaza in scenariul verde. Este vorba de cazuri per mia de locuitori.

La populația foarte mare a Bucureștiului, acceptat de OMS, intra in categoria verde. Majoritatea localitaților intra pe verde. Cateva sute de localitați, la momentul acesta, intra in scenariul galben. Doar 50 de localitați intra pe scenariul roșu.

Daca intr-o localitate numarul crește, școala se inchisde pentru acea localitate sau cartier.

Este…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Klaus Iohannis, dupa ce Romania a avut cea mai mare inflație din UE, pentru a treia luna consecutiv: „Anumite masuri sunt greu de luat in an electoral”

20:05, 03.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, 3 aprilie, la Palatul Cotroceni, ca in pofida inflației mari din țara noastra, "am avut crestere economica" și ca "redresarea va fi destul de rapida", deși a recunoscut ca anumite masuri economice sunt greu de luat in an electoral.Șeful statului a oferit…

Noua “școala verde” din Ghiroda, unda verde pentru finantare prin PNRR

10:25, 30.03.2024 - In localitatea Ghiroda se va construi o “scoala verde”, printr-o investitie prin PNRR de aproximativ opt miliuoane de euro. Pe lista intermediara a proiectelor selectate in cadrul apelului PNRR, „Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi”, cel al Primariei Ghiroda se afla pe locul…

Ministrul Educatiei anunța ”o aerisire” a programului liceenilor, pe motiv ca elevii ar petrece ”foarte multe ore la scoala”

18:35, 25.03.2024 - Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a declarat luni ca i-a rugat pe expertii care lucreaza la planurile cadru pentru liceu sa existe o aerisire a acestora, deoarece elevii petrec foarte multe ore la scoala. Ea a mentionat ca nu se poate sa existe un plan cadru care inseamna o incarcare suplimentara orara…

INTALNIRE LIDERI EUROPENI Iohannis, intalniri cu mai mulți lideri europeni

10:50, 07.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, la Palatul Cotroceni, intrevederi cu presedintele Uniunii Crestin-Democrate din Germania, Friedrich Merz, cu ministrul afacerilor externe leton, Krisjanis Karins, si cu premierul croat, Andrej Plenkovic. The post INTALNIRE LIDERI EUROPENI Iohannis, intalniri…

Ciuca: PNRR este instrumentul prin care Romania trebuie sa reuseasca o adevarata ofensiva verde

14:15, 27.02.2024 - Șeful Senatului și președintele PNL, fostul premier Nicolae Ciuca, a subliniat in cadrul unui eveniment, la Palatul Cotroceni, ca PNNR este instrumentul prin care Romania poate reuși o adevarata ofensiva verde.

Iohannis: Cel puțin o parte din tehnologia verde utilizata in noi investiții trebuie sa fie fabricata in Romania

13:15, 27.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, in cadrul evenimentului „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civila”, pe care l-a gazduit la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Mondiale a Organizațiilor Neguvernamentale, ca „cel puțin o parte din tehnologia verde utilizata in noi investiții…

Copii invațați la școala cum sa manance sanatos. „Nu mergem sa slabim elevii, ci sa aratam sursele corecte de nutrienți”

15:50, 14.02.2024 - In unitațile școlare din orașul Mioveni, județul Argeș, autoritațile locale au incheiat parteneriate cu un specialist in nutriție care le explica elevilor cum sa aiba un stil de viața sanatos, bazat pe o alimentație echilibrata și diversificata.

Școala verde din Romania, unde elevii invața sa manance sanatos, sa faca economie la utilitați și sa salveze natura

19:00, 05.02.2024 - O școala din Botoșani educa generații de elevi ecologiști. Este singura școala eco din județ, recunoscuta cu distincții la nivel internațional. Profesorii spun ca toate activitațile ecologice au reușit sa schimbe mentalitatea elevilor și parinților.


Ce parere ai despre aceasta stire?