Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Iubitul Anei Maria, tânăra din Brăila moartă la o lună de la naștere, declarații dureroase: „I-au spus că exagerează”

Publicat:

, tanara de numai 19 ani din Braila, care a murit la numai o luna dupa ce a nascut, din cauza septicemiei cauzate de faptul ca medicii nu i-au inlaturat toata placenta, a facut declarații sfașietoare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Costel Corduneanu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfașietoare la mormantul fratelui: „Te iubim cu toții”

09:15, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie o zi de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani. Rudele nu iși pot reveni din șoc și nu au uitat de acest moment important, așa ca au mers la mormantul lui. Cu greu poate accepta moartea fratelui și Adrian „Beleaua” Corduneanu, care…

Star Matinal. „Am fost cel mai umilit om”. Valentin Olariu, tatal uneia dintre victimele ucise de Vlad Pascu, declarații dureroase. Sute de persoane, la protest in Piața Victoriei

10:00, 15.04.2024 - Sambata seara, sute de oameni s-au adunat in Piața Victoriei, pentru a protesta fața de modul in care se desfașoara procesul lui Vlad Pascu, tanarul care i-a ucis pe Sebi și Roberta, in 2 Mai. Tatal lui Sebi, Valentin Olariu, spera și acum ca se face dreptate și cu lacrimi in ochi, a declarat ca se…

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Moarta la cateva zile dupa naștere, in urma inflamației sanilor

10:56, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgența din Sibiu la cateva zile dupa ce a nascut la un spital privat in urma unei inflamații a sanilor, cauzata de prezența in exces a laptelui la nivelul glandei mamare.

Tatal lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase dupa ce și-a vizitat fiul, in arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost in apartamentul groazei

22:55, 28.03.2024 - In timp ce astazi familia Andreei a condus-o pe tanara de la Medicina pe ultimul drum, parinții lui Mirel Dragomir au mers la el, in arest. Nu a stat de vorba cu mama, ci doar a comunicat cu tatal și sora lui.

Mama lui Yannis, baiatul care a murit dupa ce a baut energizante, declarații dureroase despre noua lege. Nu mai pot fi vandute minorilor: ”M-a luat tremuratul”

08:35, 21.02.2024 - Copiii minori din Romania nu mai pot sa cumpere energizante din magazine, conform noii legi adoptate de Guvern. Aceasta propunere vine in urma unei tragedii, cand Yannis a murit intr-o tabara de tava, dupa ce a consumat mai multe doze. Mama lui a facut declarații dureroase, dupa ce a vazut propunerea…

Vecinii femeii care a fost ucisa in casa amantului, declarații cutremuratoare! Ce știu despre noaptea in care s-a produs crima: ”E moarta la mine in…”

17:46, 12.02.2024 - Noi informații cutremuratoare in cazul crimei din Vaslui. Vecinii femeii care a fost omorata in casa amantului ei au facut declarații cutremuratoare și au spus tot ce știu despre noaptea in care s-a produs tragedia.

Acces Direct. Iubitul Monicai, tanara de 26 de ani care a fost gasita moarta, declarații șocante. Ce povestește barbatul despre noaptea fatidica: ”Ma amenința...”/ VIDEO

21:25, 06.02.2024 - Cazul Monicai, tanara de 26 de ani care a fost gasita moarta, a devenit tot mai mediatizat. Familia acesteia considera ca iubitul ar fi ucis-o, impingand-o de la balconului apartamentului in care locuiau, la etajul șase. Dupa spusele barbatului, ea ar fi amenințat, in mod repetat, ca iși va lua viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?