Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Îți stă mintea în loc: Explicația SF a lui Vladimir Putin pentru faptul că nu s-a vaccinat, deși Rusia se laudă că are vaccinul anti-COVID-19

Publicat:

Presedintele rus, , a afirmat joi, in cadrul conferintei sale de presa anuale ca inca nu s-a vaccinat cu vaccinul rus impotriva COVID-19, dar a asigurat ca va face acest lucru atunci cand va fi posibil pentru categoria sa de varsta, relateaza Reuters si AFP.

"Sunt un om care respecta corect legea", a spus Putin, intrebat daca a fost vaccinat impotriva COVID-19. "Ascult recomandarile specialistilor. Asa incat inca nu m-am vaccinat, dar voi face cu siguranta acest lucru imediat ce va deveni posibil", a insistat el, scrie agerpres.ro.

Citește și: : ‘Virusul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin a cerut FSB sa ajute companiile ruse la incalcarea sanctiunilor occidentale

18:35, 19.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a cerut marti Serviciului Federal de Securitate (FSB) sa ajute companiile din Rusia la incalcarea sanctiunilor occidentale si cresterea ponderii pe noi piete din intreaga lume, transmite Reuters.

Putin, reales presedinte cu 87,28% din voturile exprimate in Rusia

19:10, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a fost reales presedinte cu 87,28% din voturi, potrivit rezultatelor definitive publicate de Comisia electorala dupa numararea tuturor voturilor exprimate in sectiile din Rusia, relateaza Reuters si AFP.

Doi intr-unul. Putin si poporul rus

15:15, 18.03.2024 - Cum traduce Kremlinul realegerea lui Vladimir Putin cu 87% din voturi. Kremlinul a declarat ca rezultatele scrutinului prezidential din Rusia, desfasurat fara opozitie si in plin conflict armat cu Ucraina, arata „consolidarea” poporului rus in jurul presedintelui Vladimir Putin, relateaza Reuters si…

Putin anunța, dupa ce a caștigat alegerile, ca Rusia trebuie sa-și intareasca armata

00:36, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin susține ca victoria sa in alegeri va permite Rusiei sa devina mai puternica si mai eficienta. Putin a vorbit si despre protestul „fara efect” fata de el si a adaugat ca Rusia trebuie sa isi intareasca armata, informeaza Reuters si BBC.

Putin avertizeaza Occidentul: Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear. Ce mesaj a transmis acesta Statelor Unite

09:55, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul ca Rusia este practic pregatita pentru un razboi nuclear si ca, daca SUA trimit trupe in Ucraina, un astfel de demers va fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, informeaza Reuters.

Putin: Rusia nu va desfașura arme nucleare in spațiu

19:40, 20.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca el este impotriva dezvoltarii armelor nucleare spatiale, in timp ce ministrul sau al apararii Serghei Soigu a negat la randul sau ca Rusia ar intentiona sa desfasoare o astfel de arma, dupa ce Washingtonul a acuzat saptamana trecuta Moscova ca dezvolta…

Putin se lauda ca Rusia e pe cale sa creeze vaccinuri impotriva cancerului: „Ar putea fi disponibile in curand”

19:55, 14.02.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat miercuri ca oamenii de știința ruși sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului, care ar putea fi disponibile in curand pacienților, transmite Reuters.

Putin va merge in Turcia pe 12 februarie, in prima sa vizita intr-o țara NATO de la inceputul razboiului din Ucraina

19:26, 31.01.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin va face o vizita oficiala in Turcia pe 12 februarie, țara membra NATO, unde se va intalni cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, a anuntat miercuri un oficial turc, citat de Reuters.Calatoria marcheaza prima vizita a lui Putin intr-o tara NATO de cand Rusia a invadat…


Ce parere ai despre aceasta stire?