Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO/ Emilia Ghinescu, dezvăluiri cutremurătoare! Frumoasa interpretă a vorbit despre cele mai dificile clipe din viaţa ei!

Publicat:

Are trei copii minunati, o casa de poveste si un iubit care o adora si o respecta. Asa arata, acum, viata , plina de fericire si implinire sufleteasca. Dar asta s-a intamplat dupa multi ani in care artista a suferit in tacere!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Laurențiu Duța de la 3 Sud Est, dezvaluiri din viața de familie: „Am avut noroc sa am o soție ințelegatoare…”

17:45, 11.04.2024 - Trupa 3 Sud Est a lansat, zilele acestea, super single-ul „In camera ta”, soundtrack-ul lungmetrajului „Retreat Vama Veche”, regizat de catre Petre Nastase. In scurt timp, piesa a reușit sa stranga aproape jumatate de milion de vizualizari, semn ca fanii așteptau cu sufletul la gura un nou hit. Reporterii Click! nu…

Știrile Antena Stars. Cu ce se ocupa cei doi copii mai mari ai Emiliei Ghinescu. I-a incurajat sa iși urmeze pasiunile: „Am incredere”

19:41, 10.04.2024 - Emilia Ghinescu se mandrește cu cei trei copii. Artista ii are pe Andrei și Erika din prima casnicie, care deja știu ce vor sa faca cu viețile lor. Cantareața spune ca i-a incurajat mereu sa faca ce le place și este cel mai mare susținator al lor.

Acces Direct. Noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate / VIDEO

18:45, 06.03.2024 - Au fost facute noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat, de fapt, in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate. Ce s-a descoperit. Declarațiile de la dosar se bat cap in cap. 

(video) „S-a ajuns și la reanimare”: Clipe dificile in familia primarului Ion Ceban și dezvaluiri despre viața in 5

13:00, 06.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, vorbește pentru prima oara despre problemele de sanatate cu care s-a intalnit intreaga sa familie la inceputul acestui an, dar și despre relația dintre copiii mai mari și mezinul familiei.

Drama prin care a trecut iubita lui Kamara. Mama Gabriellei Nastas, diagnosticata cu o boala grea: “Viața noastra s-a dat peste cap” VIDEO EXCLUSIV

15:30, 21.02.2024 - Intr-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Gabriella Nastas ne-a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut in urma cu cațiva ani. Mama artistei a fost diagnosticata cu cancer avansat și doar o minune o putea salva pe femeia care i-a dat viața. Iubita lui Kamara ne-a vorbit cu lacrimi…

O legenda a sportului american face dezvaluiri despre viața de familie: „Nu am vrut sa am copii cat am fost in activitate. Eram mult prea egoist”

12:36, 10.02.2024 - Derek Jeter, legenda echipei Yankees, a vorbit despre viața sa de dinainte de a avea copii. Fostul jucator de baseball, acum in varsta de 49 de ani, spune ca a fost „prea egoist” de-a lungul carierei și nu a luat in calcul sa fie tata. Abia dupa retragere, el și soția lui, Hannah, au devenit parinți…

Viața „ca o poveste” a lui Florin Piersic

11:20, 02.02.2024 - Florin Piersic este de multa vreme un nume de legenda. Un nume a carui popularitate a depașit hotarele țarii, traind inconjurat cu dragoste și prețuire de mulți fani de pe mapamond. El face parte dintre acei „monștri sacri” ai memoriei noastre culturale menite sa ne perpetueze cateva valori sfinte ale…


Ce parere ai despre aceasta stire?