Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Dan Capatos, dezvăluiri fără precedent despre fiul său! "Am decis să nu-l arăt la TV chiar în ziua botezului"

Publicat:

In aceasta seara, la , telespectatorii au avut parte de o adevarata surpriza! , in postura de invitat, la emisiunea lui , "". Indragitul prezentator a vorbit despre proiectele din trecut, despre evenimentele mondene, dar si despre... fiul sau!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Nu a decis Marcel Ciolacu' – Dezvaluiri despre ședința care a durat mai mult de 10 ore pentru alegerea candidaților

14:46, 23.04.2024 - Prim-vicepresedintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, a afirmat ca Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, va strange bazinul votantilor PSD. Decizia privind retragerea lui Cirstoiu și susținerea pentru Firea a venit dupa mai bine de zece ore in ședința.

Ilie Nastase, dezvaluiri ”fara perdea” despre averea sa: „In Romania nu ma consider o vedeta. Aici ma consider sarac”

12:00, 11.04.2024 - Ilie Nastase a fost invitat in podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a explicat de ce nu poate fi vazut ca o vedeta in Romania, in ciuda averii sale și a realizarilor profesionale. Iata ce declarații a facut fostul mare jucator de tenis!

Dezvaluiri despre „Lavender“, sistemul de inteligența artificiala pe care Israelul l-a folosit impotriva Hamas: „E fara precedent“

19:25, 03.04.2024 - Surse din serviciile de informații israeliene dezvaluie utilizarea sistemului "Lavender" in razboiul din Gaza și susțin ca s-a dat permisiunea de a ucide civili in urmarirea militanților de rang inferior.


Ce parere ai despre aceasta stire?