Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Cum a reuşit solistul trupei Hara să-i facă pe români să zâmbească. „Genială idee“

Publicat:

, solistul trupei Hara, a schimbat versurile melodiei „Ca o apa cristalina“, a intrat in cada plina cu apa si petale de trandafiri si a inceput sa cante. Sotia solistului care a filmat momentul abia a putut sa-si opreasca hohotele de ras.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Trupa Spice Girls, prezenta la petrecerea data de Victoria Beckham. Soția fotbalistului a implinit 50 de ani

20:40, 21.04.2024 - La petrecerea aniversara de 50 de ani a Victoriei Beckham, membrele trupei Spice Girls s-au reunit, reinviind amintirile erei lor glorioase din anii ’90. Evenimentul a fost marcat de prezența numeroaselor celebritați, printre care se numara și nume sonore precum Tom Cruise și Salma Hayek. Cele cinci…

Star Matinal. Cum a reușit Denisa Filcea sa il convinga pe Flick sa se lase de fumat. Omul de radio a renunțat abia dupa ce a cunoscut-o pe soția lui

13:16, 18.03.2024 - Denisa Filcea și Flick sunt impreuna de cațiva ani și au impreuna o fetița. Cei doi spun ca fac o echipa buna atat acasa, cat și pe plan profesional. In cadrul unui eveniment, a fost randul omului de radio sa ii fie alaturi partenerei.

Un barbat a reușit sa caștige aproape 2 milioane de dolari pentru ca și-a spionat soția

10:15, 24.02.2024 - Soțul unei angajate a companiei petroliere BP a fost acuzat de tranzacționare privilegiata de acțiuni in SUA, dupa ce și-a spionat soția și a aflat informații confidențiale despre companie, relateaza BBC.

Misterul mirosului groaznic care a exasperat o familie de romani, dezlegat pe jumatate. „Știți povestea cu soția tradata?”

15:05, 17.02.2024 - Exista cazuri cand aparent fara niciun motiv apar mirosuri pestilențiale care terorizeaza uneori un bloc sau o comunitate intreaga. Uneori, acestea ascund evenimente morbide, dar in alte cazuri totul ține de cauze mult mai puțin dubioase.

Drama teribila a Irinei, fosta membra a trupei ASIA: ”Am reușit sa raman intreaga la minte, deși sufletul...”

19:20, 14.02.2024 - Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Irina Nicolae duce o viața liniștita la Budapesta, alaturi de soțul și fiica sa. Insa nu intotdeauna a avut parte de tihna. In urma cu mai mulți ani fericirea artistei a fost umbrita de o adevarata drama.

Cum a reușit Lena, soția lui Gabi Enache, sa il schimbe pe fotbalist! Peste ce i-a fost cel mai greu blondinei sa treaca /VIDEO

23:30, 07.02.2024 - Cum a reușit Lena, soția lui Gabi Enache, sa il schimbe pe fotbalist. Blondina face declarații exclusive despre micile conflicte din cuplu, dar și despre cum au fost inceputurile relației dintre ei. Peste ce i-a fost cel mai greu sa treaca.


Ce parere ai despre aceasta stire?