Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Cosmin Olăroiu, calificare dramatică la penalturi în finala Cupei Chinei

Publicat:

, antrenata de , a învins, sâmbata, la loviturile de departajare, echipa , reusind astfel sa se califice în finala la fotbal.
În tur scorul a fost 1-1, iar în manșa retur dupa 120 de minute a fost 0-0 (în China nu se ține cont de regula golului marcat în deplasare.

S-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde formația pregatita de a avut nervii mai tari și s-a impus cu 4-2.

Olaroiu se afla la un singur pas de cucerirea eventului alaturi de .
În…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Manchester United, calificare dramatica in finala Cupei Angliei – Egalați dupa ce au condus la trei goluri diferența

22:05, 21.04.2024 - Cupa Angliei a provocat intotdeauna surprize mari, iar semifinala de duminica dintre Manchester United și Coventry City a fost una de poveste. Condusa cu 3-0, formația de liga secunda a egalat și a avut un gol anulat in ultimul minut.

Henry, perspectiva diferita dupa City - Real: „Pur și simplu uimitor! Veți spune ca au fost mai buni, dar...”

10:55, 18.04.2024 - Thierry Henry, 46 de ani, fost mare atacant la Arsenal și Barcelona, a analizat meciul dintre Manchester City și Real Madrid, 1-1, 3-4 dupa loviturile de departajare. Francezul a aplaudat modul in care s-au aparat madrilenii, evidențiind prestația fundașului dreapta Dani Carvajal. Dupa 3-3 in tur, Real…

Principala favorita, calificare dramatica in semifinalele WTA Charleston – Patru mingi de meci salvate

00:05, 06.04.2024 - Jessica Pegula și Victoria Azarenka au oferit cea mai spectaculoasa partida a zilei la turneul „WTA 500” de la Charleston. Principala favorita s-a calificat in semifinale, dupa ce fiecare dintre ele au ratat cate patru mingi de meci.

FC Voluntari, calificata dramatica la loviturile de departajare in semifinalele Cupei Romaniei

21:31, 03.04.2024 - Echipa FC Voluntari s-a calificat dramatic in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce a invins-o pe FCU Craiova cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, miercuri seara, in Banie, intr-un sfert de finala in care scorul a fost ''alb'', 0-0, la finalul timpului regulamentar.

Atletico Madrid calificata dupa ce a invins Inter Milano din Liga Campionilor, la loviturile de departajare

02:40, 14.03.2024 - Atetico Madrid a reușit calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal dupa ce a invins-o pe Inter Milano, finalista din sezonul trecut, cu 3-2 la loviturile de departajare, miercuri seara, pe stadionul Metropolitano din Madrid, in manșa secunda a optimilor, in care Atletico s-a

Arsenal a invins-o pe Porto la loviturile de departajare și a ajuns in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

03:20, 13.03.2024 - Echipa engleza Arsenal s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal dupa ce a invins-o pe FC Porto cu 4-2 la loviturile de departajare, marti seara, pe Emirates Stadium din Londra, intr-un meci in care scorul a fost de 1-0 (1-0, 1-0).

Arsenal Londra se califica in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce a trecut de FC Porto la loviturile de departajare

01:50, 13.03.2024 - Formatia Arsenal Londra s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a trecut de FC Porto, scor 4-2, la loviturile de departajare, informeaza news.ro. Arsenal a marcat prin Troussard, in minutul 41, si a egalat scorul din tur, cand portughezii s-au impus, scor 1-0.Dupa…

VIDEO Finalista surprinzatoare in Cupa Spaniei - Victorie la loviturile de departajare

09:45, 28.02.2024 - Mallorca s-a calificat dramatic in finala Cupei Spaniei, dupa ce trecut de Real Sociedad, scor 5-4 la loviturile de departajare. Cele doua echipe au terminat la egalitate in tur (0-0), iar in retur a fost 1-1 dupa 120 de minute.


Ce parere ai despre aceasta stire?