Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Cîţu: Guvernul a aprobat prima rectificare bugetară pentru acest an

Publicat:

a anuntat, marti, ca Guvernul a aprobat rectificarea bugetara, PIB-ul fiind reevaluat la o valoare nominala de 1,17 miliarde de lei, fata de la 1,11 miliarde de lei la inceputul anului.

 



"Am aprobat rectificarea bugetara pe anul 2021, prima rectificare bugetara pentru acest an. Cateva elemente importante, la baza rectificarii sta o reevaluare a PIB. (...) PIB are o valoare nominala acum de 1,17 miliarde, fata de 1,11 miliarde la inceputul anului", a declarat Citu, la . .AGERPRES/ (A - autor: , editor: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Investitii in valoare de 260 de milioane de lei, aprobate de Guvern, pentru infrastructura de transport si mediu

16:06, 23.04.2024 - Guvernul a adoptat, in sedinta de marti, o serie de hotarari care vizeaza inceperea sau continuarea investitiilor in infrastructura de transport si mediu, a anuntat, la Palatul Victoria, purtatorul de cuvant Mihai Constantin.

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

10:20, 22.04.2024 - Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor militar extern, care include și o componenta de 2 miliarde de dolari pentru Taiwan, fusese aprobat de Senatul SUA in februarie 2024, apoi de Camera Reprezentanților…

Guvernul a scurtat perioada pentru traseism inainte de alegeri

20:55, 08.03.2024 - Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Toni Grebla, a precizat vineri ca alesii locali care vor dori sa candideze din partea altui partid la alegerile din 9 iunie o vor putea face cu pana 45 de zile inaintea scrutinului. Precizarile au venit in contextul in care Guvernul a adoptat vineri ordonanta…

E oficial, cum se vor recalcula pensiile in septembrie 2024. Guvernul a aprobat noua lege

16:21, 28.02.2024 - Astazi a avut loc la Palatul Victoria o importanta ședința de Guvern, condusa de premierul Ciolacu, in urma careia s-au stabilit noile norme de calcul al pensiilor, in baza legii intrate in vigoare la 1 ianurie 2024. Cu alte cuvinte, este oficial modul cum se vor recalcula pensiile in septembrie 2024.

Guvernul lanseaza un program de ajutor de stat pentru intreprinderi in valoare de 2,25 miliarde de lei

14:46, 14.02.2024 - Ministerul Finanțelor propune o noua schema de ajutor de stat care prevede finanțarea nerambursabila pentru investitii cu impact in economia romaneasca, ale caror costuri depașesc 50 milioane lei.

Senatul SUA a aprobat pachetul de ajutor in valoare de 95 de miliarde de dolari pentru Ucraina, Israel și Taiwan

14:40, 13.02.2024 - Senatul american condus de democrați a votat pentru adoptarea unui pachet de ajutor de 95,34 miliarde de dolari pentru Ucraina , Israel și Taiwan, pe fondul indoielilor tot mai mari cu privire la soarta legislației in Camera Reprezentanților controlata de republicani.

Alina Gorghiu, despre eșecul negocierilor dintre PNL și PSD pe comasare: Ne apropiem de deadline

22:20, 12.02.2024 - Alina Gorghiu, ministru al Justitiei si unul dintre liderii PNL, susține in continuare comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, dar este sceptica cu privire la aceasta posibilitate, ținand cont de blocajul la care s-a ajuns, iar termenul limita pentru decizie este inceputul lui martie.„Mandatul…

Vanzarea de drone militare in valoare de patru miliarde de dolari catre India, aprobata de Statele Unite

19:21, 01.02.2024 - Guvernul american a aprobat joi vanzarea de drone militare catre India in valoare de patru miliarde de dolari, intr-un moment in care cele doua tari depun eforturi pentru a-si consolida cooperarea, inclusiv cea militara, relateaza AFP.Vanzarea a 31 de drone ultra-sofisticate de tip MQ-9B Sky Guardians…


Ce parere ai despre aceasta stire?