Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Cine este şi cum arată actriţa cu care Brad Pitt a înşelat-o pe Angelina Jolie

Publicat:

Cel mai longeviv cuplu de la Hollywood s-ar fi destramat din cauza actritei . s-ar fi apropiat de vedeta în timpul filmarilor celui mai recent film al sau, respectiv "Allied", realizat în regia lui .

Unii dintre prietenii apropiati ai actorului de 52 de ani si ai au povestit pentru tabloidul TMZ ca ar fi avut o aventura cu actrita franceza .

În vârsta de 40 de ani, este o actrițǎ franceza de film, laureata a premiului Oscar pentru rolul Édith…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Continua scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actorul, acuzat de fosta soție ca ar fi agresat-o in fața copiilor

17:40, 08.04.2024 - Razboiul dintre Angelina Jolie (48 ani) și Brad Pitt (60 ani) este departe de a se fi incheiat. Chiar daca cele doua vedete de la Hollywood au divorțat de cațiva ani, se pare ca sunt in continuare la cuțite. Actrița il acuza pe fostul soț ca a batut-o de fața cu copiii lor și inainte de incidentul […]…

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Razboiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt continua. Actrița il acuza pe fostul soț de abuzuri fizice

17:25, 05.04.2024 - Deși razboiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pentru podgoria din Franța se apropie de final, dispute vechi sunt reaprinse, avand in vedere noile documente oficiale in care se vorbește despre „abuzuri fizice” indurate de actrița.

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

10 filme cu Brad Pitt pe care trebuie sa le vezi. Pe multe dintre ele sigur le-ai uitat

11:25, 21.03.2024 - Brad Pitt este, fara indoiala, unul dintre cei mai titrați și apreciați actori de la Hollywood, cariera sa cunoscand varful succesului in anii 2000. In continuare va vom prezenta top 10 cele mai bune filme ale fostului soț al Angelinei Jolie. Milioane de romani le adora. Legends of the fall (1994) „Legends…

Aproape 500 de evrei de la Hollywood denunța discursul lui Jonathan Glazer la Oscar 2024

15:20, 19.03.2024 - Peste 450 de artiști, regizori și profesioniști evrei din industria cinematografica au emis o scrisoare deschisa pentru a critica discursul regizorului Jonathan Glazer de la ceremonia premiilor Oscar din 2024, potrivit News.ro.  Printre semnatarii acestei scrisori, transmisa de revista Variety,…

Ținutele impresionante de la Oscar 2024. Vedetele care au stralucit pe covorul roșu

10:00, 11.03.2024 - Vedetele de la Hollywood s-au intrecut in ținute fabuloase la Gala de decernare a premiilor Oscar. Rochiile extravagante nu au lipsit de pe covorul roșu de la Teatrul Dolby, iar actrițele au reușit sa atrga privirile tuturor.


Ce parere ai despre aceasta stire?