Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Ceban: De la teorie la practică este cale lungă. Chironda va fi demis pentru lipsa de capacitate

Publicat:

Temeiul pentru demiterea lui din funcție va fi foarte clar lipsa de capacitate de a munci pe domeniile de care era responsabil, a explicat la emisiunea UNInterviu de la UNIMEDIA . 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(stop cadru) „Un „fas” total”. Ion Ceban, despre concursul PG: De rasul gainilor

09:55, 05.03.2024 - „O mare rușine pentru țara noastra. Un fas total”. Astfel a comentat primarul capitalei, Ion Ceban, scandalul pe concursul la funcția de Procuror General. Declarația a fost facuta la UNInterviu pentru UNIMEDIA .

(video) Va candida sau nu la prezidențialele din toamna Ion Ceban: Sunt doua scenarii…

20:20, 04.03.2024 - „Exista doua scenarii in aceasta privința, cum le place unora sa spuna”. Astfel a raspuns primarul capitalei, Ion Ceban, la UNInterviu pentru UNIMEDIA , intrebat daca va candida sau nu la prezidențialele din toamna.

Va candida sau nu la prezidențialele din toamna Ion Ceban: Sunt doua scenarii…

19:56, 04.03.2024 - „Exista doua scenarii in aceasta privința, cum le place unora sa spuna”. Astfel a raspuns primarul capitalei, Ion Ceban, la UNInterviu pentru UNIMEDIA , intrebat daca va candida sau nu la prezidențialele din toamna.

Ion Ceban sparge gheața la UNInterviu pentru UNIMEDIA: Dezvoltarea capitalei, razboiul cu PAS și va candida sau nu la prezidențiale

19:05, 04.03.2024 - Primarul General al municipiului Chișinau promite primele parcari inchise in capitala, in cel mult șase luni, iar podul de pe Mihai Viteazul ramane parțial funcțional pana in primavara viitoare. Ion Ceban este invitatul de astazi de la UNInterviu pentru UNIMEDIA și a vorbit despre cele mai stringente…

TEORIE VERSUS PRACTICA ”Ce nu se da la examene nu se face”, regula nescrisa din liceu

13:06, 01.03.2024 - Ce precizari a facut prof. univ. dr. emerit Rodica Zafiu din cadrul Facultații de Litere de la Universitatea din București in cadrul emisiunii ”DC Edu”. The post TEORIE VERSUS PRACTICA ”Ce nu se da la examene nu se face”, regula nescrisa din liceu first appeared on Informatia Zilei .

Robotul ION a fost retrogradat: O sa le spuna romanilor daca le-a expirat buletinul

19:30, 29.02.2024 - Ministrul Cercetarii, Bogdan Ivan, a declarat miercuri ca i s-a dat o optiune practica robotului ION, prin crearea unei optiuni de chatbot la care lucreaza acum, prin care il integreaza cu platfoma de servicii publice a statului roman si va oferi informatii utile cetatenilor, scrie News.ro ”Dincolo…

Imaginile din drona arata impactul secetei asupra unui baraj catalan

15:05, 01.02.2024 - Imaginile cu drona, filmate miercuri (31 ianuarie), au aratat rezervorul Sau la capacitate minima, in timp ce se așteapta ca regiunea catalana sa declare stare de urgența din cauza unei secete in curs, potrivit Reuters. Marți, (30 ianuarie), barajul era la 4,25% din capacitate, fața de 63,39% in aceeași…

Pavaloi spune ca a fost anunțat prin e-mail ca ar fi fost demis: „Este un ordin ilegal, imixtiune in treburile municipalitatii”

17:50, 24.01.2024 - Șefului Direcției Educație, Andrei Pavaloi, a fost notificat prin e-mail despre faptul ca a fost demis din funcție, iar Primaria Chișinau nu a primit nicio inștiințare in acest sens. Cel puțin acest lucru il susține primarul general, Ion Ceban, care a calificat ordinul MEC drept unul ilegal.


Ce parere ai despre aceasta stire?