Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Ce spune avocata mamei acuzată că şi-a răpit fetiţa şi a dus-o în Anglia: "Din cauza acţiunilor sale, fetiţa refuză să-l vadă"

Publicat:

, tatal din Onesti-Bacau, nu se lasa batut. Barbatul devastat ca fosta iubita i-a smuls din brate fetita, în urma cu 8 luni, dupa ce acesta a crescut-o ani la rândul, se lupta singur cu legea.

Avocata mamei fetitei are o cu totul alta poveste cu privire la acest caz. Contactata de reporterii "", avocata a declarat ca are dreptul de a-si vizita fiica, iar Alia este cea care refuza sa-si vada tatal.

" are dreptul de a întreprinde orice demers doreste, numai ca orice acuzatie,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosile ale unei reptile marine gigantice, descoperite de o fetita de 11 ani si de tatal ei in Marea Britanie VIDEO

14:35, 18.04.2024 - Un maxilar fosilizat descoperit de o fetita britanica si de tatal ei pe o plaja din comitatul Somerset, Anglia, apartine unei reptile marine gigantice care a trait in urma cu 202 milioane de ani si care a fost, se pare, unul dintre cele mai mari animale ce au trait vreodata pe Terra.

Acces Direct. Maricica, acuzata ca și-a inșelat soțul chiar cu verișorul lui. Cum vrea sa iși convinga partenerul ca nu a calcat stramb: „Nu știu cine l-a trimis”

17:35, 12.04.2024 - Maricica susține ca nu mai are liniște de cand a venit in casa ei verișorul soțului. Femeia este casatorita de 36 de ani cu soțul ei și au impreuna patru copii. Partenerul ei banuiește ca a fost inșelat chiar cu verișorul lui, intr-un grajd.

Acces Direct. Georgian vrea sa iși recupereze fetița, dupa ce a fost luata de fosta lui soție. Femeia ar fi maltratat copilul: ”A trantit...” / VIDEO

16:55, 29.03.2024 - Georgian traiește un adevarat coșmar, dupa ce copilul sau a fost luat de fosta lui soție. Barbatul depune eforturi mari pentru a caștiga lupta impotriva femeii. In timpul in care era ingrijit de catre ea, femeia ar fi maltratat-o pe fetița și nu ar fi ingrijit-o corespunzator.

O fetița de un an, din Brașov, a murit din cauza rujeolei / Numarul deceselor a ajuns la 9 de la inceputul epidemiei

17:01, 20.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica a informat miercuri ca, in perioada 1 ianuarie 2023 – 17 martie 2024, s-au confirmat 8.845 de cazuri de rujeola. In ultima saptamana, s-au inregistrat 825 de cazuri noi si un deces raportat la o fetita in varsta de 1 an si 2 luni, nevaccinata antirujeolic, din…

Cristina Ciubotaru, despre audierile mamei unui judecator la Comisia Pre-Vetting: "Recunosc, am plins. De umilința. Rușine. Deznadejde. Furie"

11:00, 15.03.2024 - Cristina Ciubotaru, avocata și experta anticorupție, a publicat o postare in rețelele sociale in legatura cu audierea de catre Comisia Pre-Vetting nu doar a judecatorului Ion Chirtoaca, dar și a parinților acestuia, noteaza Noi.md. Avocata face referire in postarea sa la intrebarile adresate de catre…

Acces Direct. Marius nu și-a mai vazut fetița de 12 ani! Soacra și soția lui i-au interzis: „M-a ținut ca pe caine la poarta” / VIDEO

17:00, 14.02.2024 - Marius, un barbat in varsta de 44 de ani din județul Timiș, este disperat și cere ajutor! Marius nu și-a mai vazut fetița de 12 ani. Soacra și soția lui i-au interzis. Iata ce declarații a facut acesta in ediția de astazi, 14 februarie 2024, de la Acces Direct!

SCANDAL – Și-a rapit fosta concubina. A fost ajutat de alte doua femei

18:36, 30.01.2024 - Cand o poveste de dragoste se termina la poliție. Sau de ce sunt unii in stare sa faca dupa ce o poveste de dragoste s-a terminat altfel decat vroiau ei. In finalul de saptamana trecut, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurala Tașnad erau sesizați de catre o femeie de 43 de ani, din comuna Unimat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?