Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​VIDEO Barcelona - Granada 1-0 / Messi, gol după o combinație superbă cu Vidal

Publicat:

La primul meci cu pe banca tehnica, Barcelona s-a chinuit, pe teren propriu, cu Granada, în etapa 20 din LaLiga. Salvarea a venit de la , care a marcat unicul gol al meciului în minutul 76, dupa o combinație de toata frumusețea.
Rezumatul meciului Barcelona vs Granada.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

PSG și Barcelona, boicot la interviurile de la finalul meciului - Motivul din spatele deciziei

09:00, 11.04.2024 - Paris Saint Germain și Barcelona au oferit un spectacol pe Parc des Princes (2-3) in prima manșa a sferturilor UEFA Champions League. Cele doua formații au refuzat totuși sa vina la interviurile de dupa finalul jocului, motivul fiind o gluma cu tenta rasista.

Lionel Messi a vorbit despre retragere: „Nu va conta ce varsta am” – Plecarea de la Barcelona, o rana inca deschisa

22:10, 27.03.2024 - Ajuns la aproape 37 de ani, Lionel Messi continua sa se bucure de fotbal la fel de mult ca in momentul debutului in LaLiga. Argentinianul a anunțat ca nu se gandește inca la retragere, cat timp poate evolua bine.

Regal Atletico - Barcelona, in etapa #29 din LaLiga. Echipe probabile + cele mai tari cote

15:35, 17.03.2024 - Atletico Madrid și FC Barcelona se intalnesc duminica, de la 22:00, in meciul-vedeta al rundei #29 din LaLiga. Partida e liveTEXT pe GSP.RO in direct la Prima Sport 2, Orange Sport 2 și Digi Sport 2. ...

VIDEO Barcelona, salvata de super golul marcat de Lamine Yamal

09:56, 09.03.2024 - ​FC Barcelona a avut nevoie de o execuție superba a lui Lamine Yamal pentru a se impune in meciul contra celor de la Mallorca, scor 1-0. Duelul a facut parte din etapa cu numarul XXVIII din LaLiga.

Mourinho face o reverența la care nimeni nu se aștepta: „Singurul fotbalist care NU are nevoie de un antrenor. S-a nascut cu toate calitațile”

15:05, 10.02.2024 - Liber de contract dupa ce a fost pus pe liber de Roma in ianuarie, Jose Mourinho (61 de ani) a dezvaluit recent ca și-ar fi dorit sa il antreneze pe Lionel Messi, marele lui rival din saga duelurilor Real Madrid vs Barcelona, pe vremea cand lusitanul era pe banca madrilenilor. Declarația portughezului…

Organizatorii meciului cu Inter Miami din Hong Kong vor oferi o rambursare parțiala a costului biletelor

15:36, 09.02.2024 - Organizatorii din Hong Kong ai meciului dintre o selectionata locala de fotbal si Inter Miami, de saptamana trecuta, in care nu a jucat insa Lionel Messi, vor rambursa 50% din pretul biletelor, ca raspuns la criticile fanilor nemultumiti ca starul argentinian a evoluat in Japonia cateva zile mai tarziu,…

LaLiga: Victorie cu emoții pentru Barcelona – Xavi pierde un jucator important

22:55, 31.01.2024 - FC Barcelona s-a impus la limita in fața celor de la Osasuna, scor 1-0, intr-o restanța din etapa cu numarul 20 din LaLiga. Catalanii l-au pierdut insa pe Ferran Torres, accidentat in prima repriza.

LaLiga: Barcelona vs Osasuna - Catalanii, obligati sa castige

09:40, 31.01.2024 - Barcelona - Osasuna, meci restant contand pentru etapa a 20-a din campionatul Spaniei, este programat, miercuri, 31 ianuarie, de la ora 20:00, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?