Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Aviația militară SUA a interceptat patru avioane de recunoaştere ruseşti lângă Alaska

Publicat:

Patru avioane rusești Tu-142 au fost interceptat de armata militara SUA la 120 de kilometri de statul Alaska, potrivit Comandamentului securitatii aeriene a si Canadei (NORAD), potrivit Agerpres .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

SUA au atacat depozite subterane ale rebelilor houthi in Yemen

09:50, 23.03.2024 - Avioane de vanatoare americane de pe portavionul USS Dwight D. Eisenhower au lovit, vineri seara, trei depozite subterane din zonele controlate de rebelii houthi in Yemen, potrivit Comandamentului Central al Statelor Unite (CENTCOM).La 22 martie, fortele Comandamentului Central al Statelor…

VIDEO. Avioane franceze Mirage 2000 au interceptat un avion rusesc de spionaj Il-20 „Coot” in largul coastei Estoniei

21:25, 27.02.2024 - Avioane franceze de tip Mirage 2000-5 au interceptat un avion rusesc de spionaj de tip Iliusin 20 (Il-20) „Coot”, reperat in largul coastei Estoniei, anunta marti pe X armata franceza, relateaza AFP, citata de News.ro.

Weekend negru pentru aviația rusa. Forțele ucrainene anunța ca au doborat patru avioane de lupta rusești

09:40, 19.02.2024 - Forțele ucrainene au reușit sa doboare nu mai puțin de patru avioane de lupta rusești in weekend - trei bombardiere Su-34 și un avion de vanatoare Su-35, unul dintre cele mai performante ale aviației ruse. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul Apararii de la Kiev. 

Fortele ucrainene sustin ca au doborat trei avioane de razboi rusești

18:35, 17.02.2024 - Forțele ucrainene au doborat sambata doua avioane rusesti de vanatoare-bombardament Su-34 și un avion de vanatoare Su-35 deasupra estului Ucrainei, a declarat comandantul forțelor aeriene ale țarii, scrie Reuters, conform Rador Radio Romania. "In dimineața zilei de 17 februarie 2024, in sectorul…

Razboi in Ucraina, ziua 706. NATO trebuie sa se pregateasca pentru atacuri cu rachete rusești in Europa, avertizeaza generali de rang inalt - LIVE TEXT

07:20, 30.01.2024 - La aproape doi ani de cand Rusia a invadat Ucraina, generali din mai multe state membre NATO sunt ingrijorați ca Moscova ar putea lansa rachete pentru a lovi adanc in spatele liniilor frontului, in incercarea de a elimina infrastructura civila și militara necesara pentru a susține efortul de razboi.Deși…


Ce parere ai despre aceasta stire?