Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Ambulanță SPULBERATĂ de un șofer: Patru victime, printre care o asistentă și un polițist

Publicat:

O ambulanța a fost implicata, miercuri seara, intr-un accident produs intr-o intersecție din Constanța. Patru persoane au fost ranite și au fost transportate la spital. In ambulanța se afla un polițist local, care insoțise un bolnav psihic ce fusese dus la spital, anunța MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Constanța, in accident au fost implicate o ambulanța și un autoturism. Din primele cercetari ale polițiștilor reiese ca ambulanța a patruns in intersecție pe culoarea roșie a semaforului, avand in funcțiune semnalele acustice și luminoase, iar șoferul celeilalte mașini nu i-ar fi acordat prioritate.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nadlac: Doua victime transportate la spital in urma unui accident rutier

09:06, 22.04.2024 - Doua persoane au ajuns la spital, duminica seara, in urma unui accident rutier produs pe DN7, la intrare in orașul Nadlac, in care au fost... The post Nadlac: Doua victime transportate la spital in urma unui accident rutier appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident intre doua autoturisme și o duba care tracta o semiremorca: Doua victime, la spital

21:10, 20.04.2024 - Un accident intre doua autoturisme și o autoutilitara ce tracta o semiremorca a avut loc, sambata dupa-amiaza, intr-un sat din județul Constanța. In urma evenimentului, unul dintre șoferi și un pasager au fost raniți. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Accident naval pe Brațul Chilia. Patru victime, intre care un minor, dupa ce o ambulanța navala privata s-a rasturnat

19:51, 10.04.2024 - Un accident s-a produs pe Brațul Chilia. Autoritațile au trimis in zona ambarcațiuni și elicoptere. Sunt mai multe victime. Potrivit informațiilor preliminare furnizate de ISU Tulcea, ambarcațiunea s-ar fi rasturnat, dar nu exista persoane disparute in apa. Conducatorul șalupei și asistenta, raniți…

Accident rutier cu 16 victime, in Constanța. Planul Roșu de intervenție a fost activat / FOTO

18:55, 23.02.2024 - Un terivil accident rutier a avut loc, in urma cu puțin timp, in Constanța! 16 persoane au fost implicate in incidentul care a avut loc in zona localitații Nicolae Balcescu. Planul Roșu de intervenție a fost activat!

Accident grav in Argeș: Doua persoane transportate de urgența la spital

14:30, 18.02.2024 - Un accident grav s-a produs, duminica, imtr-o localitate din Argeș. Patru persoane au fost ranite. Doua victime au ajuns la spital. „Accident rutier in care sunt implicate doua autoturisme, produs in comuna Țițești. Intervin pompierii cu o autospeciala de intervenție, o autospeciala de descarcerare,…

Plan roșu de intervenție dupa un accident grav in județul Constanța, intre un autocar și un autoturism

10:41, 18.02.2024 - Pentru optimizarea misiunii de raspuns, la fața locului au fost alocate 1 autospeciala de stingere, 1 descarcerare, 2 autospeciale pentru transport personal și victime multiple, 1 unitate de terapie intensiva mobila si 1 ambulanța  SMURD.  In sprijinul forțelor din teren, au fost alocate și 2 ambulanțe…

Accident grav, cu 3 victime incarcerate, in județul Suceava. 4 persoane au ajuns la spital

14:50, 13.02.2024 - La fata locului au intervenit pompierii militari cu doua autospeciale pentru descarcerare, doua ambulante SMURD B2, cu sprijinul a trei ambulante ale Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava."Este vorba despre un accident rutier intre doua autoturisme, fiind identificate patru persoane, trei dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?