Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Accident în centrul capitalei: Un Mercedes și un Volkswagen s-au ciocnit chiar în fața Parlamentului

Publicat:

Un automobil și un microbuz au fost grav avariate, dupa ce s-au ciocnit frontal cu puțin timp in urma la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Sfatul Țarii, din apropierea Legislativului Republicii Moldova.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in București: o mașina a zburat in refugiul de tramvai din fața Poliției Romane

18:10, 25.03.2024 - Un accident cu trei masini si un pieton s-a produs, luni, in fata sediului Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) din Bucuresti. Pietonul a fost ranit, fiind transportat la Spitalul Floreasca, informeaza News.ro. Politistii Brigazii Rutiere a Capitalei intervin, luni, la un accident rutier…

Trei dintr-o lovitura: Un Mercedes, un Audi și un Renault, avariate, dupa un accident din centrul capitalei

17:05, 13.03.2024 - Un accident s-a produs in aceasta dimineața pe strada Vasile ALecsandri din capitala. Potrivit polițiștilor au fost implicate trei unitați de transport: Renault, Audi și Mercedes, iar in urma accidentului nici o persoana nu a avut de suferit.

(video) Un Mercedes, proiectat pe trotuar, dupa ce s-a tamponat cu o mașina de taxi in centrul capitalei

11:35, 12.03.2024 - Accident noctrun in capitala. Un automobil de model Mercedes a fost proiectat pe trotuar, dupa ce s-a tamponat cu o mașina de taxi la o intersecție din sectorul Centru. Imaginile video de la fața locului au fost publicate de internauți pe rețele.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Șase mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

16:15, 02.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Șase șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Circulația troleibuzelor din zona, afectata

17:55, 28.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, intersecție cu strada Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni. Potrivit RTEC, este afectata circulația troleibuzelor din zona.

(video) Grav accident in centrul capitalei: Patru persoane, spitalizate, dupa ce o Dacia s-a lovit cu o ambulanța care transporta un pacient

12:51, 02.02.2024 - Grav accident in centrul capitalei. Patru persoane, dintre care 2 angajați mecicali, au fost spitalizate, dupa ce o Dacia s-a lovit cu o ambulanța care transporta un pacient, la o intersecție. Imaginile de la fața locului au fost publicate de internauți pe rețele.


Ce parere ai despre aceasta stire?