Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Accident cu victime multiple, pe E85!

Publicat:

Accident deosebit de grav, pe DN2 E85 intre localitațile Limpezis și Cioranca. Surse de la fața locului transmit ca este vorba despre un impact violent intre patru autoturisme. „Intr-o mașina era un om care nu misca, iar in cealalta, doua persoane incarcerate”a transmis un martor ocular. Traficul este blocat. Vom reveni! FOTO/VIDEO:

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cu doua TIR-uri, pe DN6, in Caraș-Severin. Traficul, complet blocat in zona: doua victime - FOTO

09:05, 15.03.2024 - Echipajele operative au intervenit cu o autospeciala de stingere, o autospeciala de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Caransebeș, o ambulanța SAJ și un echipaj IPJ. In urma evenimentului, au rezultat doua victime. Un șofer a ramas incarcerat, iar cel de-al doilea șofer, conștient,…

Cetațeni din patru țari, implicați intr-un grav accident produs in Buzau, pe „șoseaua morții”

18:00, 15.02.2024 - Articolul Cetațeni din patru țari, implicați intr-un grav accident produs in Buzau, pe „șoseaua morții” se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Un eveniment rutier produs joi dupa-amiaza, pe DN2 E85, in localitatea buzoiana Cioranca, s-a soldat cu ranirea a trei persoane. Patru cetațeni straini,…

(FOTO) Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:50, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:40, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Șoferul este incarcerat | Impact cu patru victime

15:35, 15.02.2024 - Patru persoane au fost ranite intr-un accident produs, joi dupa-amiaza, pe DN2 E85, in zona localitații Cioranca. Traficul rutier este oprit. Primele date arata cu un autoturism Toyota cu numere de București a intrat in coliziune cu cun camion condus din sens opus. „Trafic dirijat pe DN2E85, in Cioranca,…

Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:05, 15.02.2024 - Trafic dirijat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza, anunța IPJ Buzau: ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ Vom reveni cu detalii.

Accident grav cu victime multiple, in județul Cluj, intre un microbuz și un autoturism. Traficul este oprit pe DN1, pe ambele sensuri!

09:55, 21.01.2024 - Un microbuz și un autoturism au fost implicate duminica intr-un accident pe DN 1, in zona localitații Braișoru, județul Cluj. Doua persoane au ramas incarcerate, iar patru copii sunt evaluați medical la fața locului.

Accident cu 8 victime pe A1. A fost activat planul roșu

08:50, 05.01.2024 - Un grav accident de circulație s-a produs, vineri dimineața, pe A1, in zona km 245, pe sensul de mers Sibiu- Sebeș. Potrivit primelor informații, 8 persoane au fost ranite. Traficul este complet blocat in zona. Citește și: Video. Incendiu in Arges, la o hala cu lemne! Sapte autospeciale, mobilizate!…


Ce parere ai despre aceasta stire?