Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victor Rebengiuc a fost infectat cu COVID-19. Cum se simte actorul

Publicat:

Celebrul actor a declarat ca a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. El a urmat un tratament prescris de medici dar nu a fost internat. Acesta are 87 de ani. Artistul spune ca s-a...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație incredibila: Barbat infectat cu COVID -19 timp de 613 zile

07:25, 22.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului, informeaza DPA.

Barbatul care a primit un transplant de rinichi de porc a fost externat și se simte bine

15:05, 04.04.2024 - Barbatul de 62 de ani care a primit un transplant de rinichi modificat genetic de la un porc a fost externat din spital. Pacientul a fost trimis acasa miercuri, la doua saptamani dupa operația revoluționara de la Spitalul General din Massachusetts (MGH), scrie BBC.

Chuck Norris a implinit 84 de ani, dar „se simte ca la 48”. Cum arata celebrul actor in prezent: „E ireal!”

14:00, 15.03.2024 - Chuck Norris a implinit pe 10 martie varsta de 84 de ani, insa spune ca se simte ca la 48 de ani. Iata mai arata celebrul actor și artist in arte marțiale, dar și ce spune despre secretul care il menține tanar!

Gigi Becali se simte vinovat pentru infrangerea de 0-4 cu Rapid: "Dumnezeu e impotriva celor mandri”

15:30, 11.03.2024 - Gigi Becali a gasit explicatia pentru infrangerea FCSB-ului in fata Rapidului. Omul de afaceri spune ca a primit o pedeapsa de la Dumnezeu ca urmare a declarațiilor pe care le-a dat despre modul in care va caștiga campionatul.

La 62 de ani, un barbat susține ca a facut 217 vaccinuri impotriva COVID. Cum se simte

14:35, 06.03.2024 - Un barbat din Germania, in varsta de 62 de ani, susține ca a fost vaccinat impotriva COVID-19 de 217 ori. Marturisirea i-a facut pe cercetatori sa investigheze daca hipervaccinarea afecteaza sistemul imunitar.

Cum se simte fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu, dupa ce a ajuns la spital. Mika s-a infectat cu un virus: ”Transmit de la fața locului” / VIDEO

19:55, 25.02.2024 - Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au trecut prin momente dificile, dupa ce baiețelul lor s-a imbolnavit. Mika s-a infectat cu o baterie puternica și a fost dus la spital, fiind nevoie de internare. Artista le-a povestit fanilor situația cu care se confrunta, menționand starea de sanatate a copilului.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 

Simte pasiunea italiana: Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool lanseaza un nou parteneriat global cu Ferrari

22:01, 31.01.2024 - Noul parteneriat, intins pe mai mulți ani, dintre Peroni Nastro Azzurro 0,0% alcool și Ferrari aduce impreuna doua branduri italiene puternice, sinonime cu pasiunea și stilul italian Piloții Scuderiei Ferrari, Charles Leclerc și Carlos Sainz, apar intr-un material video dedicat, The Brake In, dezvaluind…


Ce parere ai despre aceasta stire?