Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viața unui condamnat la moarte, cruțată în ultima clipă. Tatăl l-a salvat de la moarte

Publicat:

Viata unui barbat din Texas care urma sa fie executat pentru ca a pus la cale uciderea familiei sale a fost crutata in ultima clipa.

Guvernatorul statului Texas, , a decis în ultima clipa sa reduca pedeapsa lui , condamnat la moarte, cu închisoare pe viata, fara posibilitatea de a iesi conditionat, relateaza CNN.

urma sa fie executat joi, prin injectie letala, dar a decis în ultima clipa sa schimbe sentinta - o hotarâre luata în premiera de guvernator.



Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Barbat salvat in ultima clipa de pompieri, dintr-un apartament cuprins de flacari. A fost resuscitat și readus la viața VIDEO

08:56, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 42 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost salvat in ultima clipa, in seara zilei de joi, 14 martie 2024, de pompierii gorjeni dintr-un apartament cuprins de un incendiu.

Portarul de la "U" Cluj, in lupta pentru play-off: "Aici e pe viata si pe moarte"

08:50, 07.03.2024 - Runda cu numarul 30 programeaza duelurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Superligii. In programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joaca de la ora 20:00, pe terenul celor de la Voluntari. 

Taylor Swift ameninta ca da in judecata un student care i-a urmarit avionul privat și spune ca e "o chestiune de viata și de moarte"

07:45, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a facut publice online informatii despre zborul ei, transmite BBC.

Dan Ciotoi, diagnostic crunt! Artistul a fost operat atat in decembrie, cat și in ianuarie: „Mi-a salvat viața in ultima clipa”

16:46, 31.01.2024 - Artistul Dan Ciotoi trece printr-o perioada extrem de dificila din cauza problemelor de sanatate. Medicii i-au pus un diagnosit teribil și l-au operat in luna decembrie de urgența. Luna urmatoare este nevoit sa se opereze din nou. Iata ce marturisiti a facut artistul.

Un detinut condamnat la moarte in SUA a fost executat cu azot, dupa ce a supravietuit injectiei letale

09:31, 26.01.2024 - Un detinut condamnat la moarte in statul Alabama din SUA a fost executat cu azot, dupa ce a supravietuit injectiei letale. Kenneth Smith, care a ucis o femeie in 1988, a fost executat cu azot, prima execuție de acest tip, potrivit Sky News, citata de antena3.ro. El supraviețuise in noiembrie 2022 unei…

Condamnat la moarte pentru uciderea a 36 de oameni intr-un studio de film

15:20, 25.01.2024 - Un japonez a fost condamnat la moarte pentru uciderea prin incendiere a 36 de oameni. Sentința a fost anunțata joi. Crima a avut loc in urma cu cinci ani intr-un studio de film, potrivit Reuters.

O Martora a lui Iehova a dat in judecata Spania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru ca medicii i-au salvat viața

01:35, 15.01.2024 - O Martora a lui Iehova a dat in judecata Spania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru ca i-a administrat o transfuzie de sange in timpul unei intervenții chirurgicale impotriva voinței sale.Rosa Edelmira Pindo Mulla, o femeie ecuadoriana care traiește in Spania, susține ca este victima…


Ce parere ai despre aceasta stire?