Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Viață mai scumpă, prețurile la gaze și alimente vor crește” / Măsuri disperate adoptate de Germania / „Ne așteaptă o iarnă dificilă”

Publicat:

Ministrul german de Finanțe, , a anunțat miercuri ca Berlinul va adopta o serie de masuri fiscale in valoare de 10 miliarde de euro in 2023 pentru a atenua creșterea vertiginoasa a prețurilor. Pachetul include creșterea nivelului la care se va aplica cota maxima de impozitare a veniturilor de 42% și majorarea cuantumului alocațiilor […] The post „Viața mai scumpa, prețurile la gaze și alimente vor crește” / Masuri disperate adoptate de Germania / „Ne așteapta o iarna dificila” first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul de finante al Germaniei: Frana datoriilor este frana inflatiei

18:55, 15.04.2024 - O politica fiscala moderat restrictiva necesara pentru conformarea cu „frana datoriilor” din Germania permite inflatiei sa o ia in directia cea buna, a afirmat luni ministrul de finante, Christian Lindner.

Ministrul german de Finante: Frana datoriilor este frana inflatiei

17:35, 15.04.2024 - O politica fiscala moderat restrictiva necesara pentru conformarea cu „frana datoriilor” din Germania permite inflatiei sa o ia in directia cea buna, a afirmat luni ministrul de Finante, Christian Lindner, transmite Reuters.

Germania lanseaza un nou proiect militar de aparare cibernetica

18:40, 04.04.2024 - Ministrul apararii german, Boris Pistorius, a anuntat o restructurare a armatei germane. El a vorbit și despre crearea unui nou comandament central specializat in apararea spatiului cibernetic. In noua structura, comandamentul central va reuni doua centre de comanda – pentru desfasurari interne si externe…

Germania le propune fermierilor „netezirea veniturilor” pentru a opri protestele

18:26, 20.03.2024 - ​Ministrul german al finantelor Christian Lindner a declarat miercuri ca vrea sa ii ajute pe fermieri sa plateasca taxe mai mici prin introducerea asa-numitei „neteziri a veniturilor”, relateaza agenția Reuters, citata de Agerpres.

Germania și Franța o susțin pe bulgaroaica Kristalina Georgieva pentru un al doilea mandat la șefia FMI

10:10, 12.03.2024 - Germania va sprijini al doilea mandat pentru Kristalina Georgieva, directorul general al Fondului Monetar International (FMI), a declarat ministrul de Finante, Christian Lindner, dupa sprijinul similar anuntat recent de Franta, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Interceptarea ofiterilor germani. Boris Pistorius il acuza pe Putin

19:35, 03.03.2024 - UPDATE Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, l-a acuzat duminica pe presedintele Vladimir Putin ca incearca sa „destabilizeze” Germania, in urma difuzarii convorbirii confidentiale interceptate intre ofiteri germani cu privire la livrari de arme in Ucraina, relateaza AFP si DPA. „Este vorba…

Oficial german: „Ținta NATO de 2% din PIB pentru aparare este suficienta”

13:31, 16.02.2024 - "Data fiind marimea economiei germane, 2% pentru aparare este suficient. Trebuie sa luam o decizie pentru urmatorii ani, dar a mentine 2% este deja o provocare", a declarat Lindner intr-o discutie inaintea deschiderii oficiale a Conferintei pentru Securitate de la Munchen.Ministrul german al finantelor…

Ministrul german de Finante avertizeaza ca iesirea din UE ar putea afecta economia nemtilor

18:15, 12.02.2024 - Economia germana ar fi ruinata daca nemtii ar urma drumul britanicilor si ar alege sa iasa din Uniunea Europeana la indemnul partidului de extrema dreapta AfD, avertizeaza Christian Linder, ministrul de Finante din Germania, citat de Bloomberg.El a explicat ca piata unica europeana este extrem de…


Ce parere ai despre aceasta stire?