Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viața lui Roman Abramovici – fostul patron al lui Mutu e păzit zi și noapte de 20 de ani

Publicat:

, pe numele intreg, s- a nascut pe data de 24 octombrie 1966, este un om de afaceri rus. Astazi ete ziua lui ne naștere. Acesta implinește frumoasa varsta de 54 de ani. El este patronul echipei de fotbal din Anglia Chelsea FC. Este al treilea cel mai bogat om din Rusia  și in lume ocupa […] The post Viața lui – fostul patron al lui Mutu e pazit zi și noapte de 20 de ani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Caz șocant! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame. Micuțul s-a stins din viața la doar o luna dupa ce a venit pe lume / VIDEO

20:01, 16.04.2024 - Un nou caz șocant in Rusia! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame dupa ce l-a folosit drept cobai, la doar o luna de viața. Oamenii legii l-au reținut pe barbat, dar și pe soția lui, și l-au condamnat la opt ani de inchisoare pentru fapta sa.

Țeapa luata de Roxana Dobrițoiu in miez de noapte. Cantareața a fost la un pas sa ramana fara agoniseala de-o viața. Declarații exclusive!

22:50, 09.04.2024 - Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a ramane fara agoniseala de-o viața, totul dupa ce a raspuns unui apel telefonic in miez de noapte. Cantareața a tras o sperietura groaznica și susține ca a avut mare noroc. Ce s-a intamplat și ce semnal de alarma trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.

Un ucrainean, care a ajutat Rusia sa bombardeze restaurantul din Kramatorsk, a fost condamnat la inchisoare pe viața

20:15, 04.04.2024 - Un ucrainean care a ajutat Rusia sa directioneze un atac cu rachete asupra unei pizzerii din orasul Kramatorsk, situat in estul tarii, in iunie anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza The Guardian.

Ce spun rușii din Belgorod despre viața sub bombardamente: „Cand rachetele zburau peste Harkov, știam ca intr-o zi se vor intoarce”

20:30, 24.03.2024 - Ca raspuns la bombardamentele constante din Rusia, Ucraina a intensificat atacurile asupra regiunii Belgorod: din 10 martie, peste douazeci de civili au fost uciși acolo și peste o suta au fost raniți.

Dmitri Medvedev, declarație controversata: „Romanii nu sunt o națiune, ci un mod de viața”

13:05, 15.03.2024 - „Romanii, dupa cum se știe, nu sunt o națiune, ci un mod de viața. Parea ca nu ne mai poate surprinde nimic. Liderii europeni - idioți, slabi, nimicuri. Dar nu, ne-au dat un motiv din nou. Vor sa returneze aurul Romaniei”, a scris Medvedev intr-o postare facuta pe pagina sa de VKontakte, echivalentul…

Traian Basescu: 'Putin poate ocupa Transnistria intr-o noapte, dar nu o poate menține'

22:20, 05.03.2024 - Putin poate ocupa Transnistria intr-o noapte, dar nu o poate menține, a spus fostul președinte Traian Basescu, la Digi24, fiind invitat sa comenteze acest subiect „Așa cum a pațit cu Insula Șerpilor ar pați cu Transnistria. (...) Rusia nu poate menține o ocupare a Transnistriei. Nu are cum, pentru…

Prietenia ”cea mai frumoasa” e englezeasca, nu romaneasca

17:25, 05.03.2024 - Stabilita in Marea Britanie in urma cu 8 ani, o romana a reflectat la viața ei din Londra și a tras cateva concluzii. Le-a impartașit pe Facebook, iar  internautii, mulți dintre ei, i-au dat dreptate, potrivit B1Tv.  Englezii nu sunt nici reci, nici neprietenoși, ci, mai degraba, riguroși cu viața privata…

Fiul șefului Rosneft din Rusia a murit! Ivan s-a stins din viața la 35 de ani. Cazul se aseamana cu cel al lui Alexei Navalnii

11:41, 20.02.2024 - Fiul șefului Rosneft din Rusia a murit la varsta de 35 de ani. Ivan Sechin s-a stins din viața pe data de 5 februarie. Care a fost cauza oficiala a decesului, dar și de ce se aseamana cazul cu cel al lui Alexei Navalnii.


Ce parere ai despre aceasta stire?