Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste! Vaccinul Pfizer pentru copiii mai mici de cinci ani NU produce imunitatea dorită. Ce iau în calcul reprezentanții companiei

Publicat:

pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 și 5 ani nu produce imunitatea dorita, arata rezultatele unor teste. De aceea, in cadrul testelor va fi adaugata a treia doza, anunța CNN.

Reprezentanții Pfizer au anunțat ca testele vaccinului in cazul copiilor cu varste cuprinse intre 2 și 5 ani au aratat ca nu ofera imunitatea așteptata.

Fabricantul a decis sa adauge a treia doza in teste. Aceasta va fi folosita la testele facute pe toți copiii cu varste intre 6 luni și 5 ani, chiar daca vaccinul s-a dovedit eficient in cazul celor de pana la doi ani.

Studiul include…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vesti proaste pentru pensionari! Ce se va intampla dupa marea recalculare din septembrie

20:50, 26.03.2024 - Se anunța vești proaste pentru peste 1 milion si jumatate de pensionari. Vrastnicii ar putea avea pensiile inghetate, dupa marea recalculare din septembrie 2024. Potrivit anunțului, in cazul in care noua pensie va fi mai mica decat cea in plata, ei vor ramane cu cea actuala. Iata ce ii așteapta pe varstnici!

OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care il ignora toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie sa-l mai manance

12:50, 25.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635…

Vești proaste pentru Sile Camataru / Decizie crunta a judecatorilor in cazul celebrului șef al lumii interlope

23:35, 23.03.2024 - Sile Camataru a primit o veste foarte proasta din partea magistaților de la Tribunalul Dambovița. Liderul interlop executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru proxenetism și este incarcerat la o fosta școala de corecție.

Vești proaste! Pensiile ar putea intarzia

20:15, 20.03.2024 - O stare de neliniște se instaleaza in randul pensionarilor și beneficiarilor de ajutoare sociale din Romania, pe fondul unei posibile intarzieri in distribuirea pensiilor. Motivul? Compania se confrunta cu amenințarea declanșarii unei greve generale.

Ce au decis judecatorii in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu! Sentința este definitiva

13:05, 22.02.2024 - Judecatorii au luat o decizie de ultim moment in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu, baiatul care a omorat cu mașina doi adolescenți! Sentința este definitiva in ceea ce-l privește pe tanar!

Vești proaste pentru șoferi! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Care este prețul carburanților astazi

09:25, 27.01.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare pentru a alimenta. Iata care este prețul carburanților astazi, 27 ianuarie 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?