Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste: Statele UE pot acoperi doar 10% din echipamentele de protecție pentru COVID-19 (document CE)

Publicat:

sunt capabile sa raspunda doar unui procent de 10% din cererea actuala de echipamente personale de protectie si alte dispozitive medicale, precum ventilatoare, folosind lanturile de aprovizionare traditionale in contextul pandemiei actuale, indica un document intern al UE, consultat de Reuters, potrivit Agerpres.

Estimarile interne ale 'arata ca livrarile traditionale vor putea raspunde doar unui procent de circa 10% din cerere', se spune in documentul executivului UE.

'Disponibilitatea si aprovizionarea cu echipamente personale de protectie

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orban face campanie impotriva Comisiei Europene la alegerile europarlamentare: „Luați-va palaria și plecați”

20:05, 19.04.2024 - Prim-ministrul guvernului Ungariei, Viktor Orban, a inceput campania pentru europarlamentare a partidului sau, Fidesz, cu noi critici la adresa instituțiilor europene, cerandu-le liderilor acestora „sa-și ia palariile și sa plece”, relateaza Reuters.

Negocieri la Cairo: Vin vești proaste de la Hamas

16:51, 08.04.2024 - Un oficial al Hamas a declarat luni pentru Reuters ca negociatorii nu au inregistrat inca niciun progres in cadrul negocierilor privind o incetare a focului in Gaza, care au loc la Cairo, in Egipt, noteaza news.ro.

Iulian Dumitrescu, alte vești proaste din partea procurorilor DNA! Decizie de ultima ora

14:01, 28.03.2024 - Presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, fost prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, a primit alte vești proaste din partea procurorilor! Procurorii DNA au prelungit cu inca 60 de zile masura controlului judiciar si restrictiile impuse initial presedintelui…

Guvern: Ajutoarele de stat platite companiilor din Romania in 2023 reprezinta 2% din PIB

11:51, 27.02.2024 - „Guvernul pe care il conduc urmarește ca pe langa reglementarile eficiente pentru facilitarea afacerilor, sa stimuleze investițiile și  crearea de noi locuri de munca prin scheme de ajutor de stat, garanții, granturi și alți stimuli economici. Progresul companiilor face ca economia țarii sa avanseze,…

Emigranții ruși din Spania cer protecție dupa ce un pilot dezertor a fost impușcat mortal

22:46, 20.02.2024 - Emigranții ruși din Spania care critica Kremlinul au cerut marți autoritaților spaniole sa ii protejeze mai bine, dupa ce un pilot rus care a dezertat in Ucraina a fost gasit impușcat mortal intr-un garaj dintr-un oraș de pe coasta mediteraneana a Spaniei, scrie Reuters. Serviciul de spionaj militar…

Comisia Europeana a revizuit in jos estimarile referitoare la avansul economiei romanesti

14:00, 15.02.2024 - Cresterea economiei Romaniei a incetinit la 1,8% in 2023, trasa in jos de inflatie si avansul mai redus al creditelor private, care au constrans cererea interna, in timp ce cererea externa a ramas slaba, dar avansul va accelera la 2,9% in 2024, potrivit estimarilor de iarna ale Comisiei Europene, publicate…

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Vești proaste de Valentine's Day: Producatorii de ciocolata se pregatesc sa majoreze din nou prețurile

15:45, 14.02.2024 - ​Producatorii marcilor de ciocolata Hershey si Cadbury intentioneaza sa majoreze, din nou, preturile, pentru a raspunde la cotatiile record la cacao, desi consumatorii afectati de inflatie isi reduc achizitiile iar profiturile companiilor au de suferit, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?