Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti proaste pentru turiştii români care vor să plece în vacanţă în Italia. Se prelungeşte măsura carantinării

Publicat:

Guvernul italian a decis sa prelungeasca perioada carantinarii cetațenilor romani și bulgari care vor calatori catre Italia. Creșterea alarmanta a numarului de cazuri de infectari cu noul coronavirus a dus la adoptarea de masuri restrictive care sunt menite sa limiteze raspandirea virusului. In prezent nu a fost stabilita o data pentru incetarea acestei masuri, dar se preconizeaza ca un nou termen va fi stabilit pe 15 august. 

Ministerul Sanatații din Iatlia a impus restricții și mai dure in privința cetațenilor din Algeria carora le este interyis accesul pe teritoriul țarii, cu…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru romani! Guvernul ofera un ajutor financiar de 1.500 euro. Cine poate sa beneficieze

08:50, 02.04.2024 - Vești bune pentru romani! Guvernul a lansat un nou program prin care ofera suma de 1.500 euro. Cei care vor sa beneficieze de acești bani trebuie sa indeplineasca cateva condiții. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa iți intre banii in cont.

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Cine poate sa primeasca 1.300 lei, daca se angajeaza, in Romania. Anunțul facut de Ministerul Muncii

20:35, 26.02.2024 - Vești bune pentru romani! Guvernul ofera suma de 1.300 lei pentru o categorie de persoane, care vrea sa se angajeze. Ministerul Muncii a facut anunțul oficial și a precizat in ce condiții pot fi acordați acești bani. Iata daca te incadrezi!

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…

Vești proaste pentru romani! Ce alimente s-au scumpit

12:00, 06.02.2024 - In contextul economic actual, romanii se confrunta cu o veste dificila in ceea ce privește costul alimentelor de baza. Creșterea prețurilor la diverse produse alimentare ii obliga pe consumatori sa faca ajustari in bugetele lor, iar impactul se resimte din ce in ce mai puternic in portofelele celor…

Bani mai mulți in 2024 pentru creșe, gradinițe, școli și licee. Anunțul ministrului Raluca Turcan

22:00, 03.02.2024 - Bani mai mulți in 2024 pentru creșe, gradinițe, școli și licee. Anunțul ministrului Raluca Turcan Bani mai mulți in 2024 pentru creșe, gradinițe, școli și licee. Anunțul ministrului Raluca Turcan Raluca Turcan, Ministrul Culturii, a anunțat ca Guvernul a crescut creșterea finanțarii standard pe copil…

Vești bune pentru romani! A fost majorat plafonul maxim de venituri pentru acordarea tichetelor sociale

18:15, 31.01.2024 - Vești bune pentru romani! Guvernul a majorat plafonul maxim de venituri pentru acordarea ajutorului financiar sub forma de tichete sociale. Acest lucru inseamna ca un numar mai mare de persoane vor primi carduri sociale. Iata cine se ancadreaza, conform noii reguli.

Vesti bune pentru turistii romani! Grecia a introdus o masura care va elimina cozile la intrarile in tara

12:15, 30.01.2024 - Turiștii romani au parte de vești bune! Grecia, una dintre cele mai vizitate țari din Europa in sezonul cald, a decis sa renunte la ghiseele unde se platea taxa fizica si vor introduse sistemele free flow. Noua modficare va taxa soferii in functie de numarul de kilometri parcursi pe autostrada.


Ce parere ai despre aceasta stire?