Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești PROASTE pentru șoferii care se întorc din mini-vacanță! Anunțul făcut de polițiști

Publicat:

Poliția Rutiera s-a pregatit cu un numar impresionant de aparate radar pentru depistarea șoferilor care circula cu viteza neregulamentara. De asemenea, circulația pe este supravegheata de un elicopter aparținand al .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii iși doresc sa afle daca primesc vouchere de vacanța inca din anunțul de angajare

13:15, 02.04.2024 - Angajatii din Romania considera voucherele de vacanta un beneficiu extra-salarial atractiv care si-ar dori sa fie regasit mai frecvent in oferta de angajare, arata datele unui studiu de piata.

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Vesti proaste pentru soferii care conduc fara RCA valabil. Autoritatile au gasit cum sa-i depisteze in trafic

08:25, 08.03.2024 - Polițele RCA se vor scumpi cu 40%, avertizeaza COTAR, dupa ce ASF a emis mai multe propuneri de modificare a legii in baza carora se emit polițele RCA. O alta propunere privind polițele RCA vine, de aceasta data, din partea lui Titi Aur, care cere acordarea de asigurari pe baza de CNP, și nu pe […]…

Elevii din București și alte 25 de județe intra vineri in vacanța. Cand se intorc la cursuri

10:30, 15.02.2024 - Elevii din București și alte 25 de județe vor intra vineri in vacanța, dupa finalizarea cursurilor, pentru o saptamana, aceasta fiind cunoscuta și ca vacanța de schi, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei. Aceasta este vacanta de o saptamana care se poate lua la decizia inspectoratelor…

Vești proaste pentru cei care lucreaza dupa ce se pensioneaza! Anunțul facut de Doina Parcalabu

17:05, 10.02.2024 - O veste importanta și ingrijoratoare vine din partea fostului președinte al Casei Naționale de Pensii, Doina Parcalabu, cu privire la situația celor care aleg sa continue sa lucreze dupa ce se pensioneaza.

Vești proaste pentru șoferii din Romania. Prețul carburantului s-a majorat pe finalul lunii ianuarie. Cat costa astazi, 23 ianuarie 2024, benzina și motorina

10:01, 23.01.2024 - Șoferii din Romania au parte de vești mai puțin bune pe finalul lunii ianuarie 2024! Benzina și motorina s-au scumpit din nou. Iata care este prețul carburantului, astazi, la stațiile de alimentare cu combustibil din țara!

Vești proaste pentru șoferii din Romania! Valoarea amenzilor pe care o risca cei care nu iși curața mașina de zapada inainte de a porni la drum

18:41, 21.01.2024 - Șoferii din Romania au parte de vești proaste! Toți cei care nu iși curața corespunzator vehiculele in perioadele cu temperaturi scazute daca pleaca la drum și ninsori risca amenzi semnificative. Iata cat risca sa scoata din buzunar pentru acest lucru!


Ce parere ai despre aceasta stire?