Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru șoferi! Decizia a fost luată! Guvernul renunţă oficial la compensarea carburanţilor

Publicat:

Vești proaste pentru șoferi! Incepand cu 1 ianuarie 2023, Guvernul renunța la compensarea de 50 de bani pe litru la carburanți, anunțata in luna iunie. Decizia este oficiala! Dupa ce prețurile la benzina și motorina au scazut semnificativ, se renunța la aceasta compensare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru șoferi! Plafonarea tarifelor polițelor RCA a fost prelungita

12:30, 29.03.2024 - Guvernul a aprobat o prelungire, cu inca trei luni, pana la 30 iunie, a plafonarii tarifelor politelor de asigurare obligatorie auto RCA. „Vrem sa combatem orice risc de crestere excesiva a preturilor din cauza dezechilibrelor produse anterior pe aceasta piata. Si sa dam o mana de ajutor romanilor,…

Legea Pensiilor aduce vești proaste: pentru acești pensionari o perioada nu va fi luata in calcul la pensie

10:15, 20.03.2024 - Sute de mii de romani ar putea fi afectați de modificarile aduse in noua Lege a pensiilor, care intra in vigoare din luna septembrie 2024. Este vorba despre acele persoane care beneficiaza de pensie de invaliditate. Perioada in care au beneficiat de aceasta forma de sprijin nu va mai fi luata in…

Vești proaste pentru utilizatorii Netflix! Aplicația nu va mai funcționa pe unele dispozitive din Romania, incepand de la 1 aprilie 2024

10:46, 18.03.2024 - Utilizatorii Netflix din Romania au parte de vești proaste! Aplicația nu va mai funcționa, pe anumite dispozitive din țara noastra, incepand cu data de 1 aprilie 2024. Iata ce trebuie sa știi despre aceasta schimbare!

Vești proaste pentru șoferi! Se scumpesc rovinietele! Apar taxe noi

15:40, 10.03.2024 - Vești proaste pentru șoferi! Se scumpesc rovinietele! Apar taxe noi pentru conducatorii auto. Astfel, incepand de maine, 10 martie 2024, vor intra in vigoare taxe noi pentru rovinieta, iar in același timp se vor schimba și perioadele de valabilitate. Iata ce trebuie sa știe romanii!

Vești proaste pentru șoferi! O anumita categorie de mașini va fi interzisa noaptea pe șosele

15:26, 02.03.2024 - Gabriel Rau, consilier general din partea USR, a depus recent un proiect care vizeaza introducerea mai multor interdicții pentru șoferi. Amenzile ar urma sa ajunga pana la 5.000 de lei pentru cei care nu respecta regula.

Vești proaste de Valentine's Day: Producatorii de ciocolata se pregatesc sa majoreze din nou prețurile

15:45, 14.02.2024 - ​Producatorii marcilor de ciocolata Hershey si Cadbury intentioneaza sa majoreze, din nou, preturile, pentru a raspunde la cotatiile record la cacao, desi consumatorii afectati de inflatie isi reduc achizitiile iar profiturile companiilor au de suferit, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.

Vești proaste pentru șoferi! Amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentara. Cand pot aprinde luminile de avarie

08:45, 06.02.2024 - Vești proaste pentru șoferi! In anul 2024 sunt amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentara. Iata cand pot aprinde conducatorii auto luminile de avarie, dar și cați bani trebuie sa scoata din buzunare daca staționeaza neregulamentar!

Vești proaste pentru șoferi! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Care este prețul carburanților astazi

09:25, 27.01.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare pentru a alimenta. Iata care este prețul carburanților astazi, 27 ianuarie 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?