Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru Simona Halep după Australian Open. Mare păcat!

Publicat:

a pierdut locul 2 in clasamentul WTA dupa luptele pierdute din Australian Open. Clasamentul: ce locuri ocupa romancele. Vești proaste pentru : a pierdut locul 2 in clasamentul WTA dupa Australian Open Japoneza Naomi Osaka a urcat pe locul doi de pe trei in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis (WTA), […] The post Vești proaste pentru dupa Australian Open. Mare pacat! appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Membrii trupei Phoenix au anunțat vești proaste privind starea de sanatate a lui Nicu Covaci

18:55, 09.04.2024 - Trupa Phoenix a dat publicitații o declarație cu privire la starea de sanatate a membrului lor, Nicu Covaci, oferind vești delicate in legatura cu situația acestuia. In cadrul comunicatului, membrii trupei au confirmat ca au primit rezultatele finale ale

Negocieri la Cairo: Vin vești proaste de la Hamas

16:51, 08.04.2024 - Un oficial al Hamas a declarat luni pentru Reuters ca negociatorii nu au inregistrat inca niciun progres in cadrul negocierilor privind o incetare a focului in Gaza, care au loc la Cairo, in Egipt, noteaza news.ro.

E sau nu bine sa bei apa chiar inainte de culcare? Specialiștii au vești proaste pentru cei care o fac

17:35, 29.03.2024 - Probabil știi cat de importanta este hidratarea și te numeri printre cei care, din cand in cand, iși fac bilanțul aportului de lichide. Sau, mai mult, incerci sa compensezi seara, pe ultima suta de metri, deficitul de lichide.

Vești proaste pentru toți pensionarii: se declanșeaza greva care ar putea intarzia pensiile/ VIDEO

08:45, 20.03.2024 - Reprezentantii angajatilor din cadrul Companiei Nationale Posta Romana organizeaza greve de avertisment, miercuri, timp de doua ore. Sindicalistii au avertizat ca, in cazul in care conducerea Postei Romane nu va fi de acord cu incheierea unui contract colectiv de munca si cu revendicarile salariatilor,…

Vesti proaste pentru acesti pensionari din Romania: obligati sa dea banii inapoi. Vezi daca masura ti se aplica si tie!

09:10, 07.03.2024 - O parte a pensionarilor din Romania pot da inapoi banii de pe cardurile de alimente ori pensiile sociale daca nu indeplinesc anumite condiții. Autoritațile au luat in vedere noi reglementari de care varstnicii in cauza trebuie sa țina cont. Exista totusi o „salvare” prin care scapi sa dai banii inapoi.…

Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama! Și-au incerct norocul, insa judecatorii nu au fost induplecați

23:40, 12.02.2024 - Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama. Cei doi soți și-au incercat norocul in fața magistraților, insa, se pare ca nu au reușit sa-i induplece. Ce au hotarat judecatorii in dosarul maștilor contrafacute.

Vești proaste pentru șoferi! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Care este prețul carburanților astazi

09:25, 27.01.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare pentru a alimenta. Iata care este prețul carburanților astazi, 27 ianuarie 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?