Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru românii vaccinați! Certificatul verde își pierde termenul de valabilitate curând! Iată explicațiile specialiștilor

Publicat:

Președintele CNCAV Valeriu Gheorghița reamintește ca certificatul verde de vaccinare nu are termen nedefinit, ba din contra. Vorbim de o valabilitate care expira in 30 iunie 2022, indiferent de data la care s-au vaccinat romanii. Acesta a explicat ca, in urmatoarele luni, certificatul verde ar putea fi redefinit. Potrivit președintelui Centrului Național de Coordonare a […] The post Vești proaste pentru romanii vaccinați! Certificatul verde iși pierde termenul de valabilitate curand! Iata explicațiile specialiștilor first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024

16:26, 28.03.2024 - Romanii au parte de vești proaste incepand de luna viitoare. De la data de 1 aprilie 2024 biletele de tren se scumpesc pentru toate categoriile de calatori. Iata cu cat vor fi majorate noile tarife!

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Ciolacu, despre dubla cetatenie pentru romanii din Spania: In curand o sa devina realitate

00:05, 04.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, presedintele al PSD, a avut sambata, o intalnire cu prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez, cu care au fost stabilite „ultimele detalii” privind acordarea dublei cetatenii pentru romanii care traiesc in Spania. „Am avut astazi o intalnire cu presedintele Consiliului de Ministri…

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Vești proaste pentru romanii care beneficiaza de carduri sociale! Valoarea lor scade la jumatate și va fi acordata doar o data la șase luni

11:01, 07.02.2024 - Vești proaste pentru romanii care beneficiaza de carduri sociale! Incepand de anul urmator, valoarea acestui ajutor va fi redus la jumatate, adica de la 250 de lei la 125 de lei, și va fi acordat doar de doua ori pe an.

Ce reducere primesti la plata anticipata a impozitelor și care este termenul limita in 2024

15:45, 06.02.2024 - Ca la fiecare inceput de an, romanii alearga sa-si achite impozitele catre stat. Romanii au de achitat numeroase contributii catre stat, sub forma de taxe si impozite. Vorbim, in primul rand, despre impozit pe venit, contributia la Sanatate si contributia la sistemul de pensii.De asemenea, romanii au…

Vești proaste pentru romani! Ar putea exploda prețurile la alimente. Oamenii vor plati mai mult de la 1 februarie

15:20, 28.01.2024 - Romanii se confrunta cu perspective ingrijoratoare in ceea ce privește cheltuielile lor zilnice. Odata cu apropierea datei de 1 februarie, exista temeri ca prețurile la alimente ar putea exploda, in urma expirarii masurilor de plafonare a adaosului comercial.

Vești proaste pentru șoferi! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Care este prețul carburanților astazi

09:25, 27.01.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare pentru a alimenta. Iata care este prețul carburanților astazi, 27 ianuarie 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?