Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru românii cu credite la bănci: ROBOR face un nou salt spre 5%

Publicat:

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobanzilor variabile la creditele in lei contractate inainte de luna mai 2019, a facut un nou salt vineri, de la 4,88% la 4,95%.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE Presiune pe Chelsea

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024

16:26, 28.03.2024 - Romanii au parte de vești proaste incepand de luna viitoare. De la data de 1 aprilie 2024 biletele de tren se scumpesc pentru toate categoriile de calatori. Iata cu cat vor fi majorate noile tarife!

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Vești proaste pentru romani! Ce amenda risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024

19:10, 18.02.2024 - Romanii au parte de vești proaste! Pentru ca ne apropiem de sezonul cald al anului, autoritațile incep sa ia masuri in privința persoanele care stau la casa se vor apuca de curațenie prin curte. Iata ce amenda pe care o risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024!

Romanii vor avea rate mai mici ca anul trecut! ROBOR-ul continua sa scada

11:55, 30.01.2024 - Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut marti la 6,11% pe an, de la 6,13% pe an in sedinta precedenta, conform datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). La inceputul anului, indicele ROBOR la 3 luni…

Vești proaste pentru șoferi! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Care este prețul carburanților astazi

09:25, 27.01.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania! Benzina și motorina s-au scumpit, din nou! Romanii vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare pentru a alimenta. Iata care este prețul carburanților astazi, 27 ianuarie 2024!

Vești proaste pentru romani. Facturile la gaze se vor dubla. De cand vom plati mai mult

15:56, 25.01.2024 - Romanii au parte de vești extrem de proaste! Facturile la gaze se vor dubla, dupa expirarea termenului de plafonare. Incepand cu luna aprilie a anului viitor oamenii vor plati mai mult la gaze. iata ce ne așteapta!

Vești bune pentru romanii care vor sa iși cumpere casa, dar proaste pentru chiriași. Predicțiile analiștilor imobiliari pentru 2024

08:06, 21.01.2024 - Dupa scumpirile de anul trecut, analiștii imobiliari au vești bune pentru romanii care vor sa devina proprietari. Anul acesta vom vedea majorari de doar cateva procente. Chiriile vor crește insa ceva mai mult. Asta pentru ca a crescut cererea, ca urmare a faptului ca inflația și a dobanzilor mari la…

Vești proaste pentru romani! Ce impozit trebuie platit la vanzarea unui imobil in anul 2024

18:25, 19.01.2024 - Vești proaste pentru romani! Cei care intenționeaza sa achiziționeze o locuința vor fi supuși la plata unui cost suplimentar in ordinea catorva mii de euro. Autoritațile vor impune taxe și asupra cetațenilor romani cu averi și proprietați valoroase. Romanii vor suporta personal cheltuielile exorbitante…


Ce parere ai despre aceasta stire?