Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru români - Scumpiri la fructe și legume: Cât de mult cresc prețurile anul acesta

Publicat:

Legumele si fructele s-ar putea scumpi cu 20% anul acesta, iar cerealele cu 10 procente, anunta fermierii, conform Antena3.

De vina pentru aceste cresteri de preț ar putea fi lipsa precipitatiilor si a temperaturilor ridicate din perioada iernii care afecteaza culturile si permit daunatorilor sa surpravietuiasca nestingheriti.

Aceste lucruri inseamna cheltuieli suplimentare cu irigatul, dar si cu tratamentele fitosanitare, care se vor regasi in preturi, spun agricultorii.

profețește un EȘEC al PNL in Parlament: Va ramane un deziderat

In multe…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Bani in plus pentru acești romani de la 1 martie 2024. Cresc ajutoarele de la Stat

13:11, 26.02.2024 - Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Din 1 martie 2024, indemnizațiile vor crește. Mai precis, ajutoarele financiare vor fi calculate in raport cu indicatorul social de referința (ISR). Ajutoarele de la stat vor fi majorate Conform Institutului Național de Statistica (INS), valoarea ISR…

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Cresc prețurile calatoriilor cu taxiuri?! Pot fi majorate și cu 50%, proiectul a trecut de Senat

11:01, 20.02.2024 - Vești rele pentru cei care circula cu taxiul. Prețul acestor servicii ar putea crește semnificativ, daca și Camera Deputaților va aproba aceasta schimbare. Tarifele s-ar putea schimba cat de curand, ceea ce inseamna ca o calatorie ar putea ajunge sa coste enorm. Scumpiri majore la calatoria cu taxiul…

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…

Vești proaste pentru romani! Ar putea exploda prețurile la alimente. Oamenii vor plati mai mult de la 1 februarie

15:20, 28.01.2024 - Romanii se confrunta cu perspective ingrijoratoare in ceea ce privește cheltuielile lor zilnice. Odata cu apropierea datei de 1 februarie, exista temeri ca prețurile la alimente ar putea exploda, in urma expirarii masurilor de plafonare a adaosului comercial.


Ce parere ai despre aceasta stire?