Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru români. Alimentul lor preferat riscă să nu mai fie produs. Decizia radicală a fermierilor

Publicat:

Programul s-a bucurat timp de trei ani de succes, insa acum acesta leguma nu mai rodește. Ce decizie au luat fermierii. Vești proaste pentru romani Dupa ce trei ani a avut succes, programul Tomata nu mai da roade. Din cauza numarului mare de doritori, anul acesta fermierii primesc subvenții  cu o treime mai mici ca […] The post Vești proaste pentru romani. Alimentul lor preferat risca sa nu mai fie produs. Decizia radicala a fermierilor appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru romani! A fost lansat programul ”primul student din familie”. Cine poate beneficia de ajutor financiar

17:20, 29.03.2024 - Vești excelente pentru romani! Guvernul a lansat un nou program, de aceasta data viitorilor studenți, care le ofera posibilitatea de a primi bani. Iata cui se adreseaza acest program și cine poate beneficia de bani. Sumele pe care le vor primi sunt de cateva sute de lei.

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vești proaste pentru romani! Ce amenda risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024

19:10, 18.02.2024 - Romanii au parte de vești proaste! Pentru ca ne apropiem de sezonul cald al anului, autoritațile incep sa ia masuri in privința persoanele care stau la casa se vor apuca de curațenie prin curte. Iata ce amenda pe care o risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024!

Vești despre banii din programul Tomata. „Sute de fermieri au plantat din decembrie. Vom avea roșii de Paște”

18:45, 12.02.2024 - Legumicultorii care s-au inscris in programul „Tomata” și au produs legume pana tarziu, toamna trecuta, ar putea primi banii pentru ciclul II pana la inceputul primaverii. Vești sunt și despre cultura de tomate in spații protejate din acest an.

Ceapa, un LUX pentru romani! Importurile masive și inchiderea afacerilor fermierilor au scumpit alimentul de baza

09:15, 11.02.2024 - Ceapa a devenit un aliment de lux pentru romani, iar prețurile ridicate din piețe și magazine au facut ca acest ingredient esențial sa devina inaccesibil pentru mulți cetațeni. Un kilogram de ceapa poate ajunge acum intre 8 și 12 lei, afectand bugetul gospodariilor.Principalul motiv al acestei creșteri…

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…


Ce parere ai despre aceasta stire?