Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru mii de români care vor sa fie „veseli” . Ce decizie radicală a luat Olanda

Publicat:

Pentru multa vreme Amsterdam a fost paradisul multor turiști in cautare de senzații tari. Cafenelele de canabis erau accesibile tuturor, fara opreliști, iar turiști din toate colțurile lumii veneau la Amsterdam pentru asta. Insa, strainii s-ar putea confrunta cu interzicerea de a intra in cafenelele cu canabis din Amsterdam. Propunerile ar permite doar rezidenților olandezi […] The post Vești proaste pentru mii de romani care vor sa fie „veseli” . Ce decizie radicala a luat Olanda appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulian Dumitrescu, alte vești proaste din partea procurorilor DNA! Decizie de ultima ora

14:01, 28.03.2024 - Presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, fost prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, a primit alte vești proaste din partea procurorilor! Procurorii DNA au prelungit cu inca 60 de zile masura controlului judiciar si restrictiile impuse initial presedintelui…

Vești proaste pentru Sile Camataru / Decizie crunta a judecatorilor in cazul celebrului șef al lumii interlope

23:35, 23.03.2024 - Sile Camataru a primit o veste foarte proasta din partea magistaților de la Tribunalul Dambovița. Liderul interlop executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru proxenetism și este incarcerat la o fosta școala de corecție.

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…

Vești proaste pentru romani! Mai puțini bani pentru persoanele care beneficiaza de cardul de alimente 2024

11:00, 17.01.2024 - Vești proaste pentru mulți romani! S-a anunțat ca se vor da mai puțini bani pentru cardul de alimente 2024. La ce suma se poate ajunge in acest context. Lovitura grea pentru persoanele vulnerabile de la noi din țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?