Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru credincioși! Ce categorie de români nu mai are voie la Sfânta Parascheva

Publicat:

Cu peste 10.000 de cazuri in doar o saptamana, autoritațile au anunțat luni seara noi masuri restrictive. și Secretarul de Stat, , au anunțat masurile aprobate de guvern in urmatoarea perioada. Printre acestea și cele legate de sarbatorile religioase. Masurile ii vor afecta pe credincioși. Vești proaste pentru credincioși In conferința […] The post Vești proaste pentru credincioși! Ce categorie de romani nu mai are voie la appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru romani! Ce categorie sociala va primi 2.000 de lei pana in 2027

21:10, 04.04.2024 - Vești bune pentru o categorie sociala! Guvernul va sprijini mamele defavorizate și le va oferi suma de 2.000 de lei pana in 2027. Proiectul de lege a fost adoptat astazi, in cadrul ședinței Executvului.

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vești proaste pentru romani! Noi scumpiri de la 1 iulie. Ce categorie va fi afectata

08:55, 11.03.2024 - In ultima perioada au avut loc o serie de scumpiri, iar romanii trebuie sa scoata mai mulți bani din buzunar. Incepand cu 1 iulie, va exista o majorare a combustibilului, iar șoferii vor fi cei mai afectați. Iata prețul la care se vor vinde benzina și motorina.

Vești proaste pentru șoferi! O anumita categorie de mașini va fi interzisa noaptea pe șosele

15:26, 02.03.2024 - Gabriel Rau, consilier general din partea USR, a depus recent un proiect care vizeaza introducerea mai multor interdicții pentru șoferi. Amenzile ar urma sa ajunga pana la 5.000 de lei pentru cei care nu respecta regula.

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…

Vești bune! O noua categorie de romani va primi vouchere sociale

20:55, 25.01.2024 - Vești bune! O noua categorie de romani va primi vouchere sociale. Executivul a adoptat astazi o ordonanța cu privire la extinderea beneficiilor acestora. Iata ce precizari s-au facut in acest sens.


Ce parere ai despre aceasta stire?