Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru clienții Digi Mobil. Ce a decis operatorul de telecomunicații să facă

Publicat:

Exista un avant fara precedent al internetului și dispozitivelor mobile de care ne bucuram in prezent. Acesta s-a produs in condițiile in care Romania s-au lansat si comercializat cu succes 4 generații tehnologice de comunicații mobile. Printre acestea și tehnologia 5G. 5G, a cincea generație de comunicații mobile, a beneficiat de o multitudine de analize, […] The post Vești proaste pentru clienții . Ce a decis operatorul de telecomunicații sa faca appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste! Pensiile ar putea intarzia

20:15, 20.03.2024 - O stare de neliniște se instaleaza in randul pensionarilor și beneficiarilor de ajutoare sociale din Romania, pe fondul unei posibile intarzieri in distribuirea pensiilor. Motivul? Compania se confrunta cu amenințarea declanșarii unei greve generale.

Vesti proaste pentru clientii supermarketului Penny. Alerta alimentara! Produsul infestat

19:25, 20.03.2024 - Comisarii ANPC au tras semnalul de alarma! Agentii au anuntat ca in mai multe produse de pasare de la Penny a fost descoperita salmonella. Au fost prelevate probe de piept de pui cu os si piele, iar analizele au confirmat prezenta acestei bacterii. Au controlat si depozitele Angajatii de la Protectia…

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproape

16:55, 13.03.2024 - Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproapePrimul Senat penal al Tribunalului Regional Superior din Munchen a transmis miercuri, pentru MEDIAFAX, ca extradarea lui Catalin Cherecheș in vederea executarii pedepsei este admisibila și a dispus…

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Dana Budeanu, vești proaste pentru Ciuca: Pe cine susține Klaus Iohannis la prezidențiale

10:35, 14.02.2024 - Cine va fi viitorul președinte al Romaniei? Creatoarea de moda Dana Budeanu a declarat, in cadrul emisiunii „Punctul culminant” prezentata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania TV, ca are dovezi ca președintele Iohannis il susține Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale care vor avea loc anul acesta.…

Vești proaste pentru șoferii din Romania! Valoarea amenzilor pe care o risca cei care nu iși curața mașina de zapada inainte de a porni la drum

18:41, 21.01.2024 - Șoferii din Romania au parte de vești proaste! Toți cei care nu iși curața corespunzator vehiculele in perioadele cu temperaturi scazute daca pleaca la drum și ninsori risca amenzi semnificative. Iata cat risca sa scoata din buzunar pentru acest lucru!

Vești proaste pentru soferii din Romania! Rovineta de sapte zile dispare. Lista noilor preturi

10:41, 07.01.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania! Conducatorii auto din țara noastra sunt intampinati in noul an cu o veste mai puțin placuta. Dispare rovinieta pentru sapte zile, in timp ce prețurile vor suferi modificari. Iata la ce trebuie sa se aștepte!


Ce parere ai despre aceasta stire?