Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru bugetari. Ce se întâmplă cu salariile lor când vor lucra de acasă

Publicat:

Sunt vești proaste pentru bugetari dupa ce s-a aflat ce intampla cu salariile lor cand vor lucra de acasa. Astfel, mai multe sporuri ale angajaților de la stat vor disparea din momentul in care o parte dintre ei vor incepe sa lucreze de acasa. Șoc printre bugetari. Aceștia vor pierde sporurile de munca daca raman […] The post Vești proaste pentru bugetari. Ce se intampla cu salariile lor cand vor lucra de acasa appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024

16:26, 28.03.2024 - Romanii au parte de vești proaste incepand de luna viitoare. De la data de 1 aprilie 2024 biletele de tren se scumpesc pentru toate categoriile de calatori. Iata cu cat vor fi majorate noile tarife!

Vesti proaste pentru pensionari! Ce se va intampla dupa marea recalculare din septembrie

20:50, 26.03.2024 - Se anunța vești proaste pentru peste 1 milion si jumatate de pensionari. Vrastnicii ar putea avea pensiile inghetate, dupa marea recalculare din septembrie 2024. Potrivit anunțului, in cazul in care noua pensie va fi mai mica decat cea in plata, ei vor ramane cu cea actuala. Iata ce ii așteapta pe varstnici!

Lucrezi de acasa? Uite top 3 lucruri pe care sa le faci in pauza pentru a-ți incarca bateriile!

12:00, 20.03.2024 - Lucrul de acasa poate fi o oportunitate minunata pentru mulți dintre noi. Ne ofera libertatea de a ne organiza programul și de a lucra in confortul propriului camin. Cu toate acestea, lucrul de acasa vine și cu provocari, cum ar fi riscul de a lucra fara pauze adecvate sau de a ne epuiza din cauza […]…

Vești proaste! Ordinul trimis catre Casele de Pensii din toata țara

09:45, 20.02.2024 - Vești proaste! Casele de Pensii din intreaga țara au primit un ordin care aduce cu sine o veste ingrijoratoare. Noul ordin, conform noii Legi a Pensiilor, prevede o a doua recalculare a banilor, o masura care ar putea avea impact major asupra veniturilor.

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…

Vești proaste pentru utilizatorii de TikTok. Ce se intampla cu aplicația 

18:15, 31.01.2024 - Universal Music Group (UMG), cea mai importanta companie din industria muzicala mondiala, anunța ca iși va retrage muzica de pe TikTok, dupa ce nu a reușit sa ajunga la o ințelegere cu compania mama a platformei, ByteDance, in privința drepturilor de autor. Citește și Primaria Beleți Negrești a fost…

Ce se intampla cu salariile in 2024 și cat de sigur iți este jobul in fața inteligenței artificiale

08:20, 25.01.2024 - In urma unui an marcat de ample concedieri colective, care a lovit dur in special companiile globale, inclusiv pe cele din zona IT și Tech, specialiștii in resurse umane susțin ca tendința va continua și in 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?