Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VEȘTI PROASTE de la experții imobiliari: prețurile locuințelor AU CRESCUT

Publicat:

Marja de creștere a prețurilor proprietaților rezidențiale din Romania s-a situat, in ultimul trimestru din 2019, la 2,9%, dupa un plus de 3,2% in cele trei luni anterioare.

Comparativ cu perioada similara din 2018, nivelul actual al prețurilor este cu 7,4% mai mare; spre comparație, in T4 2018, diferența anuala de preț se situa la 5,3%, conform imobiliare.ro, conform Mediafax.

Citește și:  BUBUIE și in curtea Ryanair: 200 de milioane de pasageri ar putea ramane la sol!

Dintre orașele cu peste 200.000 de locuitori din Romania, opt centre regionale au avut,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru mii de bolnavi din Romania. Dispare un medicament vital pentru o afecțiune des intalnita

11:15, 11.04.2024 - Intr-o veste ingrijoratoare pentru sistemul de sanatate din Romania, se contureaza o criza semnificativa in furnizarea unui medicament vital pentru mii de bolnavi. Dispariția acestuia, esențial in tratarea unei afecțiuni des intalnite, a generat alarma.

Prețurile locuințelor din UE, creștere moderata in ultimul an. Avans substanțial al prețurilor in Europa de Est. Care e situația in Romania?

18:20, 05.04.2024 - Prețurile locuințelor inregistreaza tendințe contradictorii in diverse state ale Uniunii Europene. Daca in Germania prețurile locuințelor au scazut, in zona Europei de Est majorarea este una substanțiala.

Vila din Sinaia a prințului Paul de Romania, vanduta de ANAF. Prețul obținut la licitație a uimit experții imobiliari

15:31, 26.03.2024 - Dupa doua licitații eșuate, Fiscul a reușit in cele din urma sa vanda vila de lux deținuta de Prințul Paul Philippe al Romaniei, situata la Sinaia. Nepotul regelui Carol al II-lea a fost condamnat definitiv in 2020, in dosarul „Ferma Baneasa”.

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Piata imobiliara o ia din nou razna. Bubuie preturile locuintelor! Cum vor bancile sa te convinga sa-ti cumperi casa

17:50, 18.03.2024 - Prețurile locuințelor – atat case, cat și apartamente – vor crește anul acesta cu circa 10%. Chiar si asa, agentii imobiliari spun ca Romania are cea mai ieftina piața imobiliara din Europa, raportat la salariu per metru patrat de locuința. Ca exemplu, aceștia menționeaza ca in București un metru patrat…

Vești proaste pentru romani! Platesc mai mult pentru alimente! De ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa

21:15, 13.03.2024 - Vești proaste pentru romani! Cetațenii din Romania platesc mai mult pentru alimente! Iata de ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa, dar și ce au transmis specialiștii in domeniu!

Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproape

16:55, 13.03.2024 - Ultima ora! Vești proaste pentru Catalin Cherecheș: Extradarea din Germania in Romania e tot mai aproapePrimul Senat penal al Tribunalului Regional Superior din Munchen a transmis miercuri, pentru MEDIAFAX, ca extradarea lui Catalin Cherecheș in vederea executarii pedepsei este admisibila și a dispus…

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?