Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti importante pentru români! Această categorie va avea bani mai puţini la pensie

Publicat:

Un nou proiect de lege a fost adoptat in Parlament, ce vizeaza mai multe categorii de romani și care vor primi bani mai puțini la pensie. Pentru a intra in vigoare, legea trebuie promulgata de președintele țarii și publicata in .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru romani! Zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța, reluate de Ryanair

22:50, 04.04.2024 - Vești bune pentru romani! Incepand cu luna iunie a acestui an, reprezentanții companiei aeriene Ryanair a anunțat ca va relua zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța.

Vești bune pentru romani! Ce categorie sociala va primi 2.000 de lei pana in 2027

21:10, 04.04.2024 - Vești bune pentru o categorie sociala! Guvernul va sprijini mamele defavorizate și le va oferi suma de 2.000 de lei pana in 2027. Proiectul de lege a fost adoptat astazi, in cadrul ședinței Executvului.

Vesti bune pentru parinti: Valoarea tichetelor de cresa se majoreaza / Vezi de cand

18:45, 31.03.2024 - In aceasta luna, a fost publicat in Monitorul Oficial ordinul Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale prin care se stabileste cresterea valorii tichetului de cresa incepand cu luna aprilie.

Vești bune pentru unii tineri: pot pleca singuri in spațiul Schengen

11:50, 27.03.2024 - Tinerii care au implinit 16 ani și au domiciliul in strainatate pot ieși neinsoțiți din țara in Schengen fara sa mai prezinte acordul parinților, arata o prevedere de modificare legislativa, care a fost publicata recent in Monitorul Oficial. Conform acestei reglementari, in prezent pot calatori in…

Vești importante pentru romani! Taxele și impozitele vor fi schimbate. Anunțul facut de Marcel Boloș

11:00, 27.02.2024 - Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a adus vești de importanța majora pentru cetațenii romani, anunțand ca in anul 2025 vor avea loc schimbari semnificative in ceea ce privește taxele și impozitele. Aceste modificari sunt parte a unei reforme fiscale cuprinzatoare prevazute in Planul Național de Redresare…

Vești importante pentru utilizatorii Instagram și Threads! Ce trebuie sa știe cei care folosesc aceste platforme

16:55, 10.02.2024 - Vești importante pentru utilizatorii Instagram și Threads! Vor aparea schimbari esențiale pentru aceste doua aplicații. Iata ce trebuie sa știe cei care folosesc aceste platforme de socializare, dar și ce decizie a fost luata de Meta!

Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care pot primi bani de la stat sub forma de bonuri pentru benzina si motorina

07:20, 30.01.2024 - Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Statul ofera bani sub forma de bonuri pentru benzina și motorina. Cine sunt cei care pot primi beneficia de acest ajutor și care sunt condițiile de eligibilitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?