Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești bune pentru turiști: A început sezonul reducerilor pe litoral

Publicat:

Preturile de cazare pe litoral au scazut cu pana la 30%. Se considera deja ca varful sezonului estival a trecut, chiar daca temperaturile se mentin ridicate, iar hotelurile au toate camerele rezervate. O noua serie de reduceri va avea loc dupa 1 septembrie.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planul pus in mișcare de Rusia și Arabia Saudita incepe sa funcționeze: prețurile au atins nivelul maxim

08:20, 04.04.2024 - O reuniune ministeriala a OPEC+ a mentinut neschimbata, joi, politica privind productia de petrol si a presat unele tari sa sporeasca respectarea reducerilor de productie, o decizie care a dus preturile internationale ale titeiului la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, la aproape 90 de dolari…

Cat costa varza in piețe, in 2024. Prețurile au luat-o razna fața de anul trecut

17:45, 02.04.2024 - Vești proaste pentru romani, chiar inainte de Paște! Aceștia vor trebui sa scoata bani mai mulți din buzunare pentru cumparaturi. Prețul la carnea de miel a crescut considerabil, dar și prețurile legumelor s-ar triplat fața de 2023. Cat a ajuns sa coste varza in piețe? Cat costa varza in piețe, in 2024…

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Vești proaste de Valentine's Day: Producatorii de ciocolata se pregatesc sa majoreze din nou prețurile

15:45, 14.02.2024 - ​Producatorii marcilor de ciocolata Hershey si Cadbury intentioneaza sa majoreze, din nou, preturile, pentru a raspunde la cotatiile record la cacao, desi consumatorii afectati de inflatie isi reduc achizitiile iar profiturile companiilor au de suferit, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.

Ikea reduce preturile in Romania. Sunt mii de produse mai ieftine, pana cand tine oferta

11:40, 09.02.2024 - Vești bune pentru romanii care fac cumparaturi des in magazinele Ikea! In acest an, retailerul suedez de mobila va reduce prețurile in magazinele din Romania la 4.794 de produse. Scaderea va fi in medie de 11.8%, conform unui comunicat dat de companie. Mai mult de atat, prețurile vor scadea și in alte…

Vești bune pentru turiști! Stațiunile de pe litoralul romanesc ofera reduceri de pana la aproape 50% la cazare

09:10, 07.02.2024 - Vești bune pentru turiști! Stațiunile de pe litoralul romanesc ofera reduceri de pana la aproape 50% la cazare. Mai mult decat atat, cei care aleg sa mearga la mare in aceasta perioada pot plati si in rate.


Ce parere ai despre aceasta stire?