Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vestea momentului în showbiz! O celebră jurnalistă din România este însărcinată: "Așa arată fericirea"

Publicat:

, o cunoscuta jurnalista din Romania a impartaștit recent vestea ceva buna. Jurnalista este insarcinata și a ținut sa anunțe acest lucru in cel mai emoționant mod, pe o rețea de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta vedeta TV e din nou insarcinata. Vestea momentului in showbizul romanesc

20:55, 18.03.2024 - O fosta vedeta tv este iar insarcinata! Ramona Pauleanu, iubita avocatului Adrian Cuculis, este gravida pentru a doua oara. Invitata in emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, fosta prezentatoare tv și-a etalat burtica de gravida, fara sa vrea. Cea care a dat-o de gol a fost Oana Turcu, soția lui…

Știrile Antena Stars. Cuplul momentului in showbiz-ul romanesc! Un fotbalist celebru și o cunoscuta cantareața s-au dat de gol, pe internet / VIDEO

17:05, 08.03.2024 - Este cuplul momentului in showbiz-ul romanesc! Cel mai nou cuplu din lumea mondena din Romania a fost deconspirat. El, o figura cunoscuta in lumea sportului, ea o blonda focoasa și dorita de toți barbații. Iata despre cine este vorba!

Nunta momentului in showbizul din Romania! A dat vestea acum, cine vor fi nașii VIDEO EXCLUSIV

14:15, 01.03.2024 - Cea mai recenta ediție a interviurilor Playtalk cu Rebeka Pascu a scos la iveala faptul ca se pregatește o noua nunta in showbiz-ul de la noi din țara. Vedeta invitata a dat vestea cea mare, dezvaluind, in exclusivitate, cine vor fi nașii de cununie. O noua nunta in showbiz-ul de la noi din țara Se…

O celebra artista de la noi este insarcinata. Fanii au fost luați complet prin surprindere de vestea ca așteapta primul ei copil

12:50, 09.02.2024 - Indragita cantareața așteapta primul ei copil și este in culmea fericirii. Aceasta a dat vestea printr-o postare emoționanta facuta in medil online, la care toata breasla a reacționat imediat, copleșind-o cu felicitari.

Vestea momentului de la Wizz Air. Mai multe zboruri din și spre Romania au fost suspendate

12:40, 05.02.2024 - Una din importantele companii low cost, Wizz Air, se pare ca incepe anul 2024 cu reduceri de costuri, asta insemnand și zboruri anulate. Din pacate, avem vestea momentului de la Wizz Air, oficialii anunțand ca mai multe zboruri din și spre Romania au fost suspendate. In 2024, vestea momentului de la…

O influencerița celebra din Romania a anunțat ca este insarcinata! Vestea a emoționat-o profund: ”Ai fost dorit și ești iubit”

11:30, 23.01.2024 - O influencerița cunoscuta din Romania a anunțat ca este insarcinata! Vestea a fost surprinzatoare pentru toata lumea, caci și-a ascuns burtica de gravida in toata aceasta periopada! A ales sa faca cel mai special anunț al vieții ei intr-o zi speciala, și anume in cea in care implinește 25 de ani!

Vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Dana Badea, iubita lui Alin, este insarcinata in patru saptamani. Anunțul a fost confirmat de mama tiktok-erului: „O sa avem...”

14:55, 05.01.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Dana Badea, iubita lui Alin, cunoscutul tiktoker de la noi, este insarcinata in patru saptamani. Anunțul a fost confirmat de mama tanarului. Iata declarația momentului care i-a surprins pe fanii cuplului!

Vestea momentului in showbiz! Laura Cosoi este insarcinata! Vedeta va deveni mama pentru a patra oara! / FOTO

13:46, 02.01.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Laura Cosoi este insarcinata din nou și va deveni mama pentru a patra oara! Actrița traiește cele mai frumoase momente alaturi de familia ei, la inceput de an. Aceștia se afla intr-o vacanța exotica, de unde a facut și marele anunț!


Ce parere ai despre aceasta stire?