Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veselie în inima Chișinăului. Un bărbat surprins cum dansa în centrul Capitalei

Publicat:

Show in centrul Capitalei. Un barbat a fost surprins in timp ce consuma alcool si dansa chiar in mijlocul bulevardului Stefan cel Mare si Sfint. Soferii l-au claxonat minute-n sir, insa acesta continua sa-si faca de cap. Autorul filmuletului, indignat de comportamentul inadecvat al barbatului, sustine ca a apelat serviciul unic 112 dupa ce a vazut ca, pe alaturi, a trecut un echipaj al politiei ca

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

In capitala vor fi organizate mai multe tirguri cu produse autohtone

21:05, 29.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in weekend-ul: 30 - 31 martie 2024, in sectoarele capitalei vor fi desfașurate diverse iarmaroace și tirguri cu produse și marfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producatorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.…

Circulația rutiera este interzisa in centrul capitalei

09:00, 22.03.2024 - Circulația rutiera pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant – strada Ciuflea – bulevardul Dacia – Traian – strada Grenoble – Drumul Bacioiului – șoseaua M3 va fi sistata vineri, 22 martie, in intervalul orelor 9:00 – 12:00 . Restricțiile de circulație au loc in contextul desfașurarii unui maraton, anunța…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Șase mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

16:15, 02.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Șase șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Circulația troleibuzelor din zona, afectata

17:55, 28.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, intersecție cu strada Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni. Potrivit RTEC, este afectata circulația troleibuzelor din zona.


Ce parere ai despre aceasta stire?