Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Venezuela: Juan Guaido respinge acuzaţiile de lovitură de stat

Publicat:

Opozantul venezuelean a respins declaratiile guvernului care a anuntat miercuri ca a dejucat o tentativa de lovitura de stat militara, si a lansat un nou apel armatei sa inceteze sprijinul acordat presedintelui socialist , relateaza AFP.

"Este pentru a nu stiu cata oara si presa a pierdut sirul de cate ori au fost repetate astfel de acuzatii. Apelul pe care l-am lansat si pe care continuam sa il lansam se adreseaza corpului militar, armata trebuie sa treaca de partea Constitutiei", a declarat in fata reprezentantilor presei.

Ministrul

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura pentru Catalin Cherecheș. Instanța suprema din Romania respinge stramutarea procesului de la Cluj

12:35, 27.03.2024 - Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins marti, ca nefondata cererea fostului primar din Baia Mare Catalin Chereches de stramutare a dosarului legat de contestatia in anulare depusa impotriva deciziei de condamnare a sa.

Scene apocaliptice in Gaza! Israelul, acuzat ca a ucis, dintr-un foc, peste 100 de palestinieni: Tel Avivul respinge acuzațiile (VIDEO)

16:15, 29.02.2024 - Autoritatile sanitare din Gaza au declarat joi ca tirurile israeliene asupra unor persoane care asteptau ajutoare in apropierea orasului Gaza au ucis 104 palestinieni si au ranit 280, un spital afirmand ca a primit 10 cadavre si zeci de pacienti raniti, relateaza Reuters, informeaza News.ro. Cum ar…

Venezuela se va alatura in curind BRICS

11:45, 20.02.2024 - Despre intenția respectiva a anunțat președintele țarii, Nicolas Maduro, in emisiunea programului „Cu Maduro Plus”. „Tendința de apariție a unei lumi noi și de consolidare a BRICS este ireversibila, iar Venezuela se va alatura in curind BRICS”, a spus el. Maduro a anunțat dorința Venezuelei de a se…

Afacerea cu care Oana Zavoranu vrea sa dea lovitura: ‘De 10 ani ma tot rugați, iat-o ca a sosit’

22:45, 05.02.2024 - Oana Zavoranu ramane una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țara. Anul trecut a fost unul extrem de greu pentru bruneta, dar in 2024 vrea sa dea lovitura, mai ales in plan financiar. Vedeta și-a lansat propria afacere, spre bucuria celor care o iubesc. Oana Zavoranu și-a lansat propria afacere…

VIDEO. Israelul respinge acuzațiile de genocid la Curtea Mondiala

18:35, 12.01.2024 - Israelul a respins vineri (12 ianuarie) acuzațiile aduse de Africa de Sud la instanța suprema a ONU, potrivit carora operațiunea sa militara din Gaza este o campanie de genocid condusa de stat. Consilierul juridic al Ministerului israelian de Externe, Tal Becker, a declarat ca oprirea ofensivei ar lasa…

Israelul respinge la CJI acuzațiile de genocid. „E un razboi de aparare impotriva Hamas, nu impotriva palestinienilor”

14:10, 12.01.2024 - Israelul a declarat, vineri, ca nu incearca sa distruga poporul palestinian din Fașia Gaza, aparandu-se impotriva acuzatiei de genocid, pe care o considera „total distorsionata” si „rau intentionata”, adusa impotriva sa la cea mai inalta instanta a ONU, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Israelul respinge "cu dezgust" acuzatiile de „acte de genocid", aduse de Africa de Sud

00:00, 31.12.2023 - Israelul respinge "cu dezgust" acuzatiile de "acte de genocid' in razboiul din Gaza aduse impotriva sa de Africa de Sud in fata Curtii Internationale de Justitie (CIJ), a transmis Ministerul israelian al Afacerilor Externe, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?