Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vasile Bănescu intră în circul manelelor de pe Arena Națională „Idolatrizarea extatică a divertismentului bășcălios”

Publicat:

Purtatorul de cuvant al , a comentat, prin intermediul Facebook, momentul care imparțit societatea in doua: un cantareț de manele a urcat pe scena in timpul spectacolului Coldplay și a cantat in mijlocul huiduielilor publicului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane pornește un razboi impotriva manelelor: „Mesajul ascuțit ca o sabie degraba varsatoare de sange”

14:25, 16.06.2024 - Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, s-a implicat direct in „razboiul” impotriva manelelor, aparut in sfera publica romaneasca dupa momentul cantarețului Babasha, invitat la concertul Coldplay chiar de Chris Martin.

Mara Banica, mesaj dur la adresa purtatorului de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, dupa ce l-a criticat pe Babasha: „Oricat de rasist ați fi…”

17:30, 14.06.2024 - Trupa britanica Coldplay a oferit un concert de zile mari pe Arena Naționala din București, insa apariția pe scena a lui Babasha, tanarul artist care a interpretat o manea, a imparțit țara in doua tabere: cei care au apreciat gestul, și cei care l-au condamnat. In ultima tabara se afla și Vasile Banescu,…

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, despre maneaua lui Babasha de la concertul Coldplay: "Patriotism zgomotos. Manelizat"

08:20, 14.06.2024 - „Maneaua (turca, „mani” - importata, degradata, puternic etnicizata, a carei originalitate supureaza exclusiv din torturarea limbii romane și din imaginarul grotesc al textierilor) e invitata uneori, in accese de mila ideologica care rateaza mereu realitatea, direct din rafinata batatura a petrecerilor…

Vasile Banescu, in scandalul manelelelor de la concertul Coldplay: „Idolatrizarea extatica a divertismentului bașcalios”

21:01, 13.06.2024 - Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, spune ca manelele se potrivesc „ca o nuca pe un perete” la evenimente culturale și ca aducerea lor „pe scene inalte” este caracteristica pentru o societate „care se da in spectacol”.

Manelistul Babasha a cantat la concertul Coldplay de pe Arena Naționala

22:56, 12.06.2024 - Babasha, un cantaret de manele, a urcat pe scena, miercuri seara, la primul concert Coldplay de pe Arena Nationala din Bucuresti. Publicul l-a huiduit tot timpul.Tanarul de 21 de ani s-a apucat sa cante o piesa despre care a spus ca el a compus-o, moment in care publicul a inceput sa fluiere. Inaintea…

Purtatorul de cuvant al BOR, dezlanțuit la adresa caștigatorului Eurovision 2024: „Un imn chinuit inalțat non-binaritații” VIDEO

14:36, 12.05.2024 - Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, a catalogat duminica, 12 mai, printr-o postare pe Facebook victoria lui Nemo la Eurovision 2024, reprezentantul Elveției, drept „insultatoare”.


Ce parere ai despre aceasta stire?