Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vânzările bunurilor de lux vor depăşi în acest an nivelul anterior pandemiei, potrivit firmei de consultanţă Bain

Publicat:

Bain estimeaza ca vanzarile globale de bunuri personale de lux vor ajunge anul acesta la 283 de miliarde de euro (327 de miliarde de dolari), revenind din criza cu o crestere de 4%, la cursuri de schimb constante, fata de 2019, inainte de pandemia de coronavirus. Afacerile din , care anul acesta au depasit Europa ca cea mai mare piata de lux, au fost stimulate de campaniile de vaccinare timpurie si de o revenire rapida a consumului local. Cererea din China, motorul de crestere al industriei de lux, a ramas puternica pana in octombrie, in pofida blocajelor din unele zone, deoarece…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

PepsiCo a obtinut rezultate financiare peste asteptari in primul trimestru, datorita cererii internationale si preturilor mai mari

08:55, 24.04.2024 - Consumatorii din Europa, Asia Pacific si China au dat bani pentru sucurile si chipsurile scumpe ale PepsiCo, in timp ce clientii din SUA au redus achizitiile din cauza bugetelor mai stranse. ”Am avut trei ani de… inflatie masiva si aceasta trebuie absorbita si cred ca impactul cumulat al acesteia a…

Bursele europene au inchis marti in crestere, trase in sus de noul record atins de indicele britanic FTSE 100

06:55, 24.04.2024 - Indicele paneuropean Stoxx 600 a inchis in urcare cu 1,1%, toate sectoarele, cu exceptia celui minier, fiind in teritoriu pozitiv, in conditiile in care investitorii au urmarit date solide despre activitatea comerciala din zona euro si potentialul de reduceri viitoare ale ratei dobanzii. Indicele FTSE…

Cheltuielile pentru aparare sint in creștere in intreaga lume. Unde sint cele mai mari?

18:55, 22.04.2024 - Cheltuielile pentru aparare cresc in intreaga lume cu cel mai rapid ritm din ultimii zece ani. In același timp, Statele Unite ramin lider in dimensiunea bugetului sau militar cu o marja uriașa, urmate de China. Potrivit dw.com, in special, cheltuielile militare globale totale au atins 2,443 trilioane…

Piața imobiliara, date oferite de ANCPI: Creștere ușoara in martie, dar sub nivelul anului 2023

13:26, 09.04.2024 - Piața imobiliara, date oferite de ANCPI: Creștere ușoara in martie, dar sub nivelul anului 2023. Vanzarile de imobile au crescut ușor in luna martie 2024, cu 565 de tranzacții mai multe decat in luna februarie. Totuși, comparația cu anul 2023 indica o scadere de 3.141 de imobile vandute.

Arabia Saudita a pus in mișcare un plan uriaș și joaca alaturi de un mare gigant

08:55, 11.03.2024 - Directorul general al grupului producator de petrol Saudi Aramco, Amin Nasser, a declarat duminica ca gigantul petrolier saudit cauta noi oportunitati de a investi in China, unde a spus ca cererea de petrol este solida si in crestere, transmite Reuters. Aramco, detinut de stat, si-a intensificat…

Moda mașinilor electrice franeaza brusc - Mașinile cu motoare pe combustie interna revin pe creștere (studiu Deloitte)

00:10, 24.02.2024 - Consumatorii de pe pietele dezvoltate, atat din Europa, cat si de peste Ocean, se uita la pret atunci cand isi aleg o masina noua, iar performanta vehiculelor este pe primul loc in optiunile cumparatorilor din China si Coreea de Sud, timp in care masinile cu motoare pe combustie interna revin pe crestere…

Prețul, primul criteriu in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere in preferințele consumatorilor

12:40, 23.02.2024 - Studiu Deloitte Prețul este principalul criteriu de alegere a marcii pentru urmatoarea mașina pentru consumatorii de pe piețele dezvoltate, inclusiv Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), in timp ce calitatea produsului este pe primul loc pentru cei din India (65%) și Asia de Sud-Est…

Italia a inregistrat un excedent comercial in 2023, datorita reducerii facturii la energie

15:55, 15.02.2024 - Deficitul balantei energetice a fost aproape injumatatit anul trecut, scazand la -64,3 miliarde de euro, dupa ce in 2022 fusese de -110,9 miliarde. Cea de-a treia economie din zona euro inregistrase un deficit comercial de 34 de miliarde de euro in 2022, din cauza cresterii preturilor la energie, insa…


Ce parere ai despre aceasta stire?