Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valeriu Gheorghiță: Care e pericolul în momentul de faţă

Publicat:

, coordonatorul campaniei de vaccinare, a declarat ca zona Europei de Est, unde rata de vaccinare  este una scazuta, poate reprezenta bazinul pentru generarea unei variante a virusului SARS-CoV-2 care sa poata eluda raspunsul imun oferit de vaccinuri. Conform acestuia, pericolul in momentul de fata nu este sa avem o varianta virala mai transmisibila decat este deja varianta Delta, ci o varianta virala care ocoleste raspunsul imun. „Europa nu poate sa fie bine pana nu sunt toate tarile bine. Practic, nimeni nu este in siguranta pana cand toata populatia europeana nu este in siguranta.…

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Investigație europeana cu ramificații si in Romania

20:50, 09.04.2024 - Comisarul european Margrethe Vestager a anuntat marti ca Executivul comunitar a deschis o noua investigatie asupra subventiilor de care au beneficiat producatorii chinezi de turbine eoliene, care sunt destinate pentru o serie de parcuri eoliene construite in Europa, inclusiv in Romania, transmite Reuters.…

Urșii, mai protejați decat oamenii in Romania - Ministrul Mediului cere, la Bruxelles, permisiune pentru intervenții mai drastice

20:40, 25.03.2024 - Prezent luni la Consiliul de Mediu de la Bruxelles, ministrul Mediului, Mircea Fechet, a susținut mai multe intervenții, una dintre ele fiind despre necesitatea reevaluarii starii de conservare a populației de urs brun din Europa. „Romania a dovedit ca este capabila sa gestioneze cea mai mare populație…

Bulgaria deschide porțile Schengen pentru ruși: un atac la securitatea Europei

21:01, 17.03.2024 - Bulgaria a luat o decizie ingrijoratoare care amenința sa submineze principiile și valorile spațiului Schengen. De la 1 aprilie, statul european va incepe sa elibereze vize Schengen pentru cetațenii ruși, deschizand astfel calea pentru intrarea necontrolata a acestora in Europa. Aceasta mișcare brusca…

Rareș Bogdan, despre negocierile din culisele congresului PPE. Presiunile puse pe cancelarul care ne ține afara din Schengen

16:21, 08.03.2024 - Rareș Bogdan a oferit informații despre felul in care s-au purtat discuțiile importante, care au avut un impact major asupra poziției partidului cancelarului Karl Nehammer. Negocierile și influența politica exercitata de politicienii liberali in cadrul congresului PPE au avut consecințe semnificative…

Președintele PPE, Manfred Weber: "In momentul in care Nicolae Ciuca a fost premier cresterea economica a fost impresionanta”.

14:26, 05.03.2024 -  ”Confirm ca ma simt acasa aici, la Bucuresti. Bucuresti va fi capitala politica a Europei. PPE e acum cea mai mare forta din Parlamentul European, avem peste jumatate din membrii Consiliului, deci liderii europei sunt membri ai PPE si avem cel mai mare numar de alesi locali din Europa”, a spus Manfred…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…

Extinderea coridorului sudic al gazelor, discutata in Statele Unite. Ce beneficii va aduce Europei

03:35, 27.01.2024 - Extinderea Coridorului sudic al gazelor (SGC), prin care gazele din regiunea Marii Caspice curg catre Europa, a fost printre subiectele discutate la o conferința pe tema securitații in regiunea Marii Negre, organizata de Centrul de Politica Caspica, a raportat Trend.Conferința a subliniat ca trei…

Cum am ajuns sa mancam paine de la straini. Din granarul Europei, Romania este acum al patrulea cel mai mare importator de grau din UE

09:06, 25.01.2024 - Cel mai popular aliment consumat de romani iși incepe drumul pe camp. Pentru un kilogram de grau, cules de fermieri, platim aproximativ un leu. Din el se pot obține maxim 700 de grame de faina, care, la raft, ajunge sa coste și peste 6 lei pe kilogram. In tot acest timp, pentru o paine de 700 de grame,…


Ce parere ai despre aceasta stire?