Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Văduva lui Kobe Bryant, primul mesaj după moartea baschetbalistului și a fiicei lor: "Nu ştiu cum ne vom duce vieţile de acum încolo"

Publicat:

Moartea lui a lasat un gol imens in sufletul celor care l-au cunoscut și apreciat. Legendarul jucator de baschet s-a stins din viața, alaturi de fiica lui, intr-un tragic accident de elicopter, petrecut in Calabasas, California.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vaduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburator. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”Dupa atația ani de iubire...”

12:50, 16.04.2024 - Costel Corduneanu și-a pierdut viața in timpul unei operații, la un spital din Targu Mureș. A lasat in urma familia indurerata, printre care și pe soția Grațiela, care și-a strigat durerea pe internet.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

UE decide sancțiuni pentru moartea lui Navalnii

22:25, 18.03.2024 - Ministrii de externe ai Uniunii Europene au convenit luni sa impuna sanctiuni unor persoane si organizatii responsabile de moartea opozantului rus Aleksei Navalnii, a afirmat luni seful diplomatiei UE, Josep Borrell, transmit Reuters si AFP. „Am cazut de acord asupra unor sanctiuni impotriva celor care…

Iulya Navalniia a lipsit de la inmormantarea soțului ei. Mesaj sfașietor de adio: „Nu știu cum sa traiesc fara tine“

20:21, 01.03.2024 - 'Nu știu cum sa traiesc fara tine' - Iulya Navalniia a postat un mesaj de adio pentru soțul ei, care a fost inmormantat astazi. Vaduva lui Alexei Navalnii a postat pe X și pe Instagram un mesaj de adio sfașietor pentru soțul ei decedat. La inmormantare au luat parte parinții sai și cațiva apropiați,…

„Te iubesc”, a scris vaduva lui Navalnii pe Instagram. Iubirea lor a depasit gratiile inchisorilor, miile de kilometri si chiar moartea

21:16, 18.02.2024 - Vaduva lui Aleksei Navalnii, care se afla la Conferinta de securitate de la Munchen in momentul in care a venit, vineri, vestea mortii in inchisoare a sotului ei, i-a facut duminica o declaratie de iubire post-mortem publicand pe retelele sociale o fotografie cu ei impreuna insotita de mesajul „Te iubesc”,…

Razboi in Ucraina, ziua 725. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii: "Are doua optiuni!"

09:30, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.

Ultimul mesaj al lui Navalnii inainte de moartea sa in colonia penala de la Polul Nord

16:25, 16.02.2024 - Ultimul mesaj postat de la cel mai aprig opozant al lui Putin pe contul de Twitter a fost in ziua de 14 februarie, la ora 16.20. Atunci, Navalnii anunța ca urma sa fie mutat la izolare pentru urmatoarele 15 zile. Aceasta declarație contrazice informațiile oficiale ale Kremlinului legate de circumstanțele…


Ce parere ai despre aceasta stire?